ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάει Γκάλαξι ο Ιμπραχίμοβιτς;

AFC Bournemouth's Tyrone Mings, left, and Manchester United's Zlatan Ibrahimovic during the English Premier League soccer match at Old Trafford, Manchester, England, Saturday March 4, 2017. (Martin Rickett/PA via AP)
AFC Bournemouth's Tyrone Mings, left, and Manchester United's Zlatan Ibrahimovic during the English Premier League soccer match at Old Trafford, Manchester, England, Saturday March 4, 2017. (Martin Rickett/PA via AP) AP

Το λατινοαμερικάνικο δίκτυο "Fox Deportes" δημοσίευσε φωτογραφία του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με φανέλα των Λος Άντζελες Γκάλαξι, αναφέροντας πως είναι δεδομένη η μετακίνησή του στην Αμερική.

Δεν γνωρίζουμε αν έχουν πληροφόρηση από... μέσα, πάντως είναι δεδομένο πως θα αγχωθούν αρκετά οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το λατινοαμερικάνικο δίκτυο "Fox Deportes" δημοσίευσε φωτογραφία του Σουηδού στράικερ των "κόκκινων διαβόλων", Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, με φανέλα των Λος Άντζελες Γκάλαξι, αναφέροντας πως είναι δεδομένη η μετακίνησή του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Βέβαια, δεν διευκρινίζεται αν αυτό θα γίνει το προσεχές καλοκαίρι ή το επόμενο, θυμίζοντας πως στο φινάλε της σεζόν εκπνέει η ισχύουσα συμφωνία του "Ίμπρα" με την Γιουνάιτεντ και ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του. Το σίγουρο είναι πως ο ίδιος έχει πει πως θα ήθελε κάποια στιγμή να δοκιμάσει την τύχη του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Μένει να δούμε αν η... μπίλια θα καθίσει στους Γκάλαξι και αν ο υψηλόσωμος στράικερ θα γίνει κάτοικος της "πόλης των Αγγέλων".

Martin Rickett/PA via AP

CONFIRMADO desde Europa. #ZlatanIbrahimovic jugará en el #Galaxy. #Futbol #MLS

A post shared by FOX Deportes (@foxdeportes) on

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ