ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μπέκαμ καλεί τον Ζλάταν να παίξει στο MLS

Ο Μπέκαμ καλεί τον Ζλάταν να παίξει στο MLS

Ελεύθερος μένει το ερχόμενο καλοκαίρι ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και η Equipe με δημοσίευμά της αναφέρει πως ίσως μετακομίσει στο MLS για λογαριασμό της νεοσύστατης ομάδας του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο διεθνής Σουηδός στράικερ, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, από το καλοκαίρι θα είναι ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν και θα μπορεί χωρίς καμία δέσμευση να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας

Αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε έχει έστω και μικρή σχέση με το ποδόσφαιρο πως ο "Ίμπρα" θα έχει αρκετές προτάσεις από ομάδες, καθώς οι μετοχές παραμένουν υψηλά, ενώ το brand name του πουλάει ακόμα όσο λίγα στο διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Μάλιστα, η "Equipe" με δημοσίευμά της αναφέρει πως δεν αποκλείεται ο Σουηδός να μετακομίσει στις ΗΠΑ και να αγωνιστεί στο MLS για λογαριασμό της νεοσύστατης ομάδας του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Πολύ θα το ήθελε ο "Μπεκς".

Θυμίζουμε πως οι δυο τους είχαν συνυπάρξει στην Παρί Σεν Ζερμέν και άλλοτε θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου φέρεται να προσέγγισε τον Ιμπραχίμοβιτς, ώστε να τον πείσει να παίξει για λογαριασμό της δικής του ομάδας. Μένει να δούμε τις προθέσεις του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ