ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μπέκαμ αγόρασε έκταση για γήπεδο

David Beckham poses for photographers upon arrival at the amfAR charity gala during the Cannes 70th international film festival, Cap d'Antibes, southern France, Thursday, May 25, 2017. (Photo by Arthur Mola/Invision/AP)
David Beckham poses for photographers upon arrival at the amfAR charity gala during the Cannes 70th international film festival, Cap d'Antibes, southern France, Thursday, May 25, 2017. (Photo by Arthur Mola/Invision/AP) ARTHUR MOLA/INVISION/AP

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σύντομα θα έχει στην κατοχή του την έκταση που χρειάζεται για να χτίσει γήπεδο στο Μαϊάμι, έτσι αναμένεται να πάρει την έγκριση για την δημιουργία ομάδας στο MLS

Το σημαντικότερο βήμα έκανε η εταιρία "Miami Beckham United", καθώς πήρε έγκριση για την αγορά έκτασης 3 στρεμμάτων, έτσι άμεσα το όνειρο του Ντέιβιντ Μπέκαμ αναμένεται να γίνει πραγματικότητα.

Το όνειρο αυτό είναι η έγκριση για την δημιουργία ποδοσφαιρικής ομάδας στο Μαιάμι, ομάδας που φυσικά θα παίζει στο MLS, στο μεγάλο πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Οι επίτροποι του Μαϊάμι ενέκριναν λοιπόν την αγορά έκτασης 3 στρεμμάτων, έναντι 9.000.000 δολαρίων, ενώ είχα αγοραστεί ήδη άλλα 6 στρέμματα με 19.000.000 δολάρια.

Τα 9 στρέμματα λοιπόν είναι αρκετά για να χτίσει η "Miami Beckham United" γήπεδο 25.000 θέσεων, έτσι δεν αποκλείεται και μέσα στο μήνα το MLS να δώσει την άδεια για την δημιουργία της ομάδας, έτσι να ξεκινήσουν και τα έργα.

Ο Μπέκαμ το 2014 δημιούργησε την εταιρία και 3 χρόνια αργότερα βλέπει το όνειρο να γίνεται να πραγματικότητα. Να τονίσουμε πως το Μαϊάμι δεν έχει ομάδα στο MLS, ενώ η Miami FC είναι ομάδα που παίζει στο North American Soccer League (NASL), πρωτάθλημα υποδεέστερο φυσικά, το οποίο δεν προφέρει άνοδο στο MLS. Στη Miami FC μάλιστα είναι συνιδιοκτήτης ο Πάολο Μαλντίνι και προπονητής ο Αλεσάντρο Νέστα.

Photo by Arthur Mola/Invision/AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ