ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ιμπραχίμοβιτς σκέφτεται πιο σοβαρά από ποτέ το MLS

Manchester United's Zlatan Ibrahimovic, center right, leaves the field with an injury during the Europa League quarterfinal second leg soccer match between Manchester United and Anderlecht at Old Trafford stadium, in Manchester, England, Thursday, April 20, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's Zlatan Ibrahimovic, center right, leaves the field with an injury during the Europa League quarterfinal second leg soccer match between Manchester United and Anderlecht at Old Trafford stadium, in Manchester, England, Thursday, April 20, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σκέφτεται σοβαρά τη λύση του MLS, όταν επιστρέψει από τον τραυματισμό του, σύμφωνα με τη "Mirror", διότι θεωρεί πως η πολύμηνη απουσία του τον φέρνει εκτός Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στη ρεβάνς με την Άντερλεχτ, βάζει "φρένο" στην ξέφρενη πορεία του την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και πολλοί ήταν αυτοί που φοβήθηκαν πως θα έβαζε τέλος στην ποδοσφαιρική διαδρομή του. Ο Σουηδός υπέστη ρήξη χιαστού στο δεξί του γόνατο και επιστρέφει το 2018 (!) στην δράση. Αν συνυπολογιστεί κιόλας ότι είναι ήδη 35 ετών και οδεύει στα 36, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον ίδιο. Πάντως, δεν προτίθεται να τα παρατήσει και το κατέστησε σαφές σε όλους τους τόνους μέσω ποσταρίσματός του στο λογαριασμό του στο Instagram.

Τι θα γίνει όμως με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το τέλος Ιουνίου; Θα τον ανανεώσει, ξέροντας ότι δεν θα τον έχει για μεγάλο διάστημα της νέας σεζόν ή οι δυο πλευρές θα χωρίσουν τους δρόμους τους εξαιτίας της άτυχης στιγμής του "Ίμπρα"; Σύμφωνα με τη "Mirror", ο ίδιος ο Ιμπραχίμοβιτς φέρεται να έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι το κεφάλαιο Γιουνάιτεντ κλείνει και ότι θα πρέπει να κοιτάξει προς άλλες κατευθύνσεις. Κάπου εδώ, λοιπόν, μπαίνει στην εξίσωση η άλλη άκρη του Ατλαντικού και το MLS.

Η νεοϊδρυθείσα ομάδα, Los Angeles FC, είναι διατεθειμένη να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να συμφωνήσει με τον Ιμπραχίμοβιτς, γνωρίζοντας και την δική του επιθυμία να παίξει μπάλα κάποια στιγμή στην Αμερική. Το έχει πει και άλλες φορές στο παρελθόν ο Σουηδός και η συγκυρία φαντάζει ιδανική, όταν ο Ζλάταν επιστρέψει με το καλό στα γήπεδα. Αυτό θα αργήσει να γίνει, αλλά δεν θα αφήσει τίποτα στην τύχη του, ούτε την τελευταία στιγμή.

Η ομάδα του Λος Άντζελες, όπως αναφέρει το βρετανικό ρεπορτάζ, είναι ανάμεσα στις πολλές στις ΗΠΑ που προσφέρουν πολύ καλά χρήματα στον Ιμπραχίμοβιτς για να τον δελεάσουν, θυμίζοντας πως στις Ηνωμένες Πολιτείες το πρωτάθλημα δεν ξεκινάει καλοκαίρι όπως στην Ευρώπη και η έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα συμπέφτει με την περίοδο που ο Σουηδός επιθετικός θα επιστρέφει. Σίγουρα πολλά θα γραφτούν και θα ακουστούν το επόμενο διάστημα, όμως είναι δεδομένη η επιθυμία του Ζλάταν να δοκίμαζε κάποια στιγμή στην Αμερική και επίσης τον θέλουν αρκετές ομάδες εκεί.

AP Photo/Dave Thompson

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ