ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέστα και Μαλντίνι "ψήνουν" Τότι για Μαϊάμι

AS Roma strikerFrancesco Totti, right, and AC Milan defender Paolo Maldini fight for the ball during the Italian Serie A soccer match between AS Roma and AC Milan at Rome's Olympic stadium, Saturday, March 15, 2008. (AP Photo/Gregorio Borgia)
AS Roma strikerFrancesco Totti, right, and AC Milan defender Paolo Maldini fight for the ball during the Italian Serie A soccer match between AS Roma and AC Milan at Rome's Olympic stadium, Saturday, March 15, 2008. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Οι Αλεσάντρο Νέστα και Πάολο Μαλντίνι προσπαθούν να πείσουν τον Φραντσέσκο Τότι να συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ και τη Miami FC.

Το ματς με την Τζένοα ήταν το τελευταίο του με τη φανέλα της Ρόμα. Όχι, το τελευταίο του στο ποδόσφαιρο, καθώς ο Φραντσέσκο Τότι ξεκαθάρισε ότι θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται.

Δύο συμπατριώτες του και πρώην συμπαίκτες του στην εθνική Ιταλίας προσπαθούν να τον "ψήσουν" για... Μαϊάμι. Ο τεχνικός της Miami FC, Αλεσάντρο Νέστα, και ο συνιδιοκτήτης της ομάδας, Πάολο Μαλντίνι, καταβάλλουν προσπάθεια να πείσουν τον "Capitano" να κάνει το βήμα για τις ΗΠΑ.

Η Miami FC συμμετέχει στο πρωτάθλημα του NASL και μετά από εννιά αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 18 βαθμούς και βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου.

Photo credits: AP Photo/Gregorio Borgia

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ