ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λάμπαρντ: "Στον πάγκο μόνο μιας ομάδας θα καθόμουν"

Λάμπαρντ: "Στον πάγκο μόνο μιας ομάδας θα καθόμουν"

Ο Φρανκ Λάμπαρντ μίλησε για το μέλλον του και αποκάλυψε τα σχέδια του για μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Η μεγάλη καριέρα του Φρανκ Λάμπαρντ πλησιάζει σιγά σιγά προς το τέλος της. Όντας 38 χρονών πια ο εμβληματικός Άγγλος μέσος γνωρίζει και ο ίδιος ότι δεν έχει μπροστά του πολλά χρόνια ποδοσφαίρου.

Αυτή την περίοδο αγωνίζεται στη New York City όπου και είναι από τα βασικά γρανάζια της ομάδας του.

Στον ένα χρόνο που βρίσκεται στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού ο Λάμπαρντ μετρά 28 εμφανίσεις με 15 γκολ δείχνοντας ότι η τέχνη δεν ξεχνιέται όσα χρόνια και εάν περάσουν. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στο τέλος του χρόνου και είναι άγνωστο εάν θα ανανεωθεί με τον 38χρονο μέσο να σκέφτεται όλα τα ενδεχόμενα.

Ωστόσο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Sky Sports" έδειξε πως έχει αποφασίσει τι θα κάνει μόλις τελειώσει το ποδόσφαιρο. "Υπήρξε μία περίοδος κατά την οποία μου άρεσε το ενδεχόμενο να γίνω προπονητής, αλλά αργότερα δεν το σκεφτόμουν. Τώρα το σκέφτομαι ξανά. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να πάρω τα πτυχία μου και το δύσκολο είναι ότι πρέπει να βρω χρόνο για αυτό.

Μόλις σταματήσω το ποδόσφαιρο θα ασχοληθώ με αυτό και πιθανότατα να γίνω προπονητής. Κάτι τέτοιο όμως είναι δύσκολο γιατί αυτή τη δουλειά θα την έκανα μόνο για την Τσέλσι" τόνισε χαρακτηριστικά ο Λάμπαρντ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο 38χρονος μέσος κλείνει το μάτι στον Ρομαν Αμπράμοβιτς για μελλοντική συνεργασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ