ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατεβαίνει για πρόεδρος η Σόλο

United States goal keeper Hope Solo gives a thumbs up before a corner kick during the second half of an international friendly soccer match against Japan, Sunday, June 5, 2016, in Cleveland, Ohio. The United States won 2-0. (AP Photo/David Dermer)
United States goal keeper Hope Solo gives a thumbs up before a corner kick during the second half of an international friendly soccer match against Japan, Sunday, June 5, 2016, in Cleveland, Ohio. The United States won 2-0. (AP Photo/David Dermer) AP

Η Χόουπ Σόλο ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της για την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία των ΗΠΑ και έθεσε ως πρωταρχικό της στόχο την διάδοση του αθλήματος στα νέα παιδιά.

Μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες του γυναικείου ποδοσφαίρου των ΗΠΑ ετοιμάζεται να διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο της Ομοσπονδίας. Ο λόγος για τον Χόουπ Σόλο η οποία ανακοίνωσε την απόφαση της να κατέβει στις επερχόμενες εκλογές.

Η 36χρονη τερματοφύλακας η οποία έχει συνδέσει το όνομα της με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της εθνικής ομάδας της χώρας της χρησιμοποίησε την επίσημη σελίδα της στο Facebook για να κάνει γνωστές τις προθέσεις της.

Πολλοί θεωρούν ως αφορμή για αυτή την απόφασή της την κόντρα της με τη νυν διοίκηση της Ομοσπονδίας η οποία την είχε τιμωρήσει με αποκλεισμό έξι μηνών. Η Σόλο πρωταγωνίστησε στο αίτημα των αθλητριών της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ για καλύτερα συμβόλαια και στη συνέχεια έκανε ένα υποτιμητικό σχόλιο για τις αθλήτριες της αντιπροσωπευτικής ομάδας της Σουηδίας κάτι που τελικά επέφερε την ποινή της.

Τώρα η Σόλο θέλει να βγει μπροστά και βοηθήσει το γυναικείο ποδόσφαιρο στη χώρα της. Δείτε το σχετικό της μήνυμα στην επίσημη σελίδα της στο Facebook.

Photo Credits: AP Photo/David Dermer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ