ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάνει όνειρα για Κριστιάνο Ρονάλντο η Orlando City

Κάνει όνειρα για Κριστιάνο Ρονάλντο η Orlando City
Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο ιδιοκτήτης της Orlando City με δηλώσεις του έκανε γνωστό το ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίο θεωρεί καλύτερο του Μέσι.

Το όνομα του Πορτογάλου άσου της Ρεάλ Μαδρίτης έχει ακουστεί ξανά για το MLS και στο παρελθόν. Βέβαια στα 30 του χρόνια δύσκολα θα αποχωρήσει τόσο νωρίς για την άλλη πλευρά του ατλαντικού, όμως λεφτά... υπάρχουν στο MLS, οπότε τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Όλα αυτά με αφορμή τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της Orlando City, Αγκούστο Ντα Σίλβα, ο οποίος εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Ρονάλντο και τόνισε πως θέλει να τον φέρει στην ομάδα του!

"Μας αρέσει πολύ ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν θα το σκεφτόμασταν καν αν έπρεπε να υπογράψει. Είναι πιο ολοκληρωμένος παίκτης από τον Μέσι και θα έκανε μεγάλο γκελ στην Αμερική. Περισσότερο από τον Μέσι", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Έχουμε ακούσει πως θέλει να έρθει κάποια στιγμή στην Αμερική. Θα θέλαμε να τον πάρουμε ακόμα και τη νέα σεζόν", κατέληξε.

Αξίζει να σημειώσουμε πως σε δηλώσεις του στην AS, ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε πως θέλει να παραμείνει στην Ρεάλ Μαδρίτης, όμως ξεκαθάρισε πως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί την επόμενη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ