ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιμπραχίμοβιτς: "Είμαι όπως ο Μπέντζαμιν Μπάτον"

Ιμπραχίμοβιτς: "Είμαι όπως ο Μπέντζαμιν Μπάτον"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στη συνέντευξη Τύπου της παρουσίασής του από τους Γκάλαξι, μίλησε για Τζενάρο Γκατούζο και Μπέντζαμιν Μπάτον. Διαβάστε τι είπε ο Σουηδός στράικερ.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, όσο κυλούν τα χρόνια, παραμένει ανταγωνιστικός εντός γηπέδου και απολαυστικός έξω απ' αυτό. Οι ατάκες είναι σήμα κατατεθέν της προσωπικότητάς του και το έχει αποδείξει σε όλη την πορεία του μέχρι σήμερα.

Αυτό το διαπίστωσε όποιος παρακολούθησε την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η διοίκηση των Λος Άντζελες Γκάλαξι για να παρουσιάσει το νέο μεγάλο αστέρι της. Ο ίδιος μίλησε με πολύ καλά για τον... ίδιο, ενώ αποθέωσε τον Τζενάρο Γκατούζο.

"Εγώ γηραιός; Είμαι όπως ο Μπέντζαμιν Μπάτον, γεννήθηκα γέρος και τώρα γίνομαι συνέχεια όλο και πιο νέος. Δεν με προβληματίζει η ηλικία μου. Όταν έφτασαν στην Αγγλία έλεγαν πως ήμουν γέρος και την κατέκτησα μέσα σε τρεις μήνες.

Δεν αισθάνομαι άσχημα για το γεγονός ότι δεν πήρα το Champions League. Έγραψα ιστορία στην Ευρώπη κατακτώντας συνολικά 33 τρόπαια, έπαιξα στους μεγαλύτερους συλλόγους και με τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος. Όλα αυτά που έκανα ήταν στο πεπρωμένο μου, που το κουβαλώ πάνω μου", τόνισε ο Ιμπραχίμοβιτς.

Με αφορμή ερώτηση για το επικείμενο ντέρμπι της Serie A μεταξύ της Γιουβέντους και της Μίλαν, είπε: "Ο Αλέγκρι ξέρει τι πρέπει να κάνει για να νικήσει, το ήξερε από πριν, το κάνει τώρα και με την Γιουβέντους. Όταν τον γνώρισα ήταν πολύ νέος, τώρα έχει μεγαλύτερη εμπειρία και έχει πετύχει πολλά.

Τον Γκατούζο τον ξέρω ως συμπαίκτη: να του εξηγήσω εγώ πώς πρέπει να νικάει; Δεν έχει ανάγκη, το ξέρει πολύ καλά, έχει τεράστια φήμη, κάνει σπουδαία πράγματα και είμαι χαρούμενος για εκείνον επειδή μου αρέσει ως άτομο και ως παίκτης.

Σου δίνει κίνητρα, σου δίνει πάρα πολλά, εάν πάω στον πόλεμο τον θέλω μαζί μου. Δεν υπάρχουν πολλοί όπως εκείνος, ελπίζω να γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι μεταξύ της Γιουβέντους και της Μίλαν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ