ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκολάρα για υπόκλιση από Νέμεθ!

Γκολάρα για υπόκλιση από Νέμεθ!

Ο Κρίστιαν Νέμεθ πέτυχε ένα απίθανο γκολ με υπέροχο σόλο, χαρίζοντας στο 83’ τη νίκη στην Κάνσας Σίτι απέναντι στο Πόρτλαντ για το MLS. Απολαύστε το (VIDEO).

Μπάλα ξέρει, "μιλάει" στο τόπι και το έχει δείξει πολλές φορές. Η καριέρα του όμως δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμεναν οι περισσότεροι, ειδικά στο ξεκίνημά του στη Λίβερπουλ. Ήρθε στην Ελλάδα για την ΑΕΚ, έπαιξε και στον Ολυμπιακό, όμως δεν στέριωσε. Πλέον, βγάζει το ψωμί του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και στο MLS.

Ο Κρίστιαν Νέμεθ αγωνίζεται στην Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι και κόντρα στο Πόρτλαντ πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ, απ' αυτά που θα πλήρωνες εισιτήριο για να το απολαύσεις από κοντά και μετά να το δεις σε επανάληψη ξανά και ξανά. Ναι, τέτοιας ομορφιάς και δυσκολίας ήταν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο διεθνής Ούγγρος πήρε την μπάλα στη μεσαία γραμμή στο 83ο λεπτό, κινήθηκε προς την αντίπαλη περιοχή, έκανε χαζό όποιον είχε την φαεινή ιδέα να προσπαθήσει να τον ανακόψει, έκανε τη μια ντρίμπλα μετά την άλλη και με διαγώνιο σουτ κατάφερε να σκοράρει, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του επί του Πόρτλαντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ