ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρίνα: "Προσπαθήσαμε πολύ να φέρουμε τον Λάμπαρντ"

Αρίνα: "Προσπαθήσαμε πολύ να φέρουμε τον Λάμπαρντ"
Λάμπαρντ

Ο προπονητής των Λος Άντζελες Γκάλαξι, Μπρους Αρίνα, αποκάλυψε πως η ομάδα του προσπάθησε να αποκτήσει τον Λάμπαρντ πριν έρθει σε συμφωνία με τον Στίβεν Τζέραρντ.

Στους Λος Άντζελες Γκάλαξι συνεχίζει την καριέρα του ο Στίβεν Τζέραρντ έπειτα από μια λαμπρή πορεία στη Λίβερπουλ, που έλαβε τέλος. Ο προπονητής της ομάδας από την πόλη των Αγγέλων, Μπρους Αρίνα, αποκάλυψε πως έγινε προσπάθεια απόκτησης του Φρανκ Λάμπαρντ πριν έρθει ο άλλοτε κάπτεν των "ρεντς".

Όλοι οι δρόμοι έχουν γεμίσει με αφίσες του Άγγλου μέσου, ενώ υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία για το επίσημο ντεμπούτο του, με τον Αρίνα να αναφέρει πάντως πως οι Γκάλαξι πάλεψαν για τον πρώην άσο της Τσέλσι και πως οι διαπραγματεύσεις ήταν σε προχωρημένο στάδιο, όμως εκείνος προτίμησε να υπογράψει στη Νιου Γιορκ Σίτι.

"Προσπαθήσαμε πολύ σκληρά να φέρουμε τον Λάμπαρντ εδώ. Η συμφωνία ήταν πολύ κοντά. Συζητάμε με κάθε παίκτη που επιθυμεί να έρθει στο MLS, όμως όταν μαθαίνεις για έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή επισπεύδεις τη διαδικασία

"Επισκέφθηκα τον Φρανκ στο Λονδίνο. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και ποδοσφαιριστής και θέλει πραγματικά να βοηθήσει στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην Αμερική. Πιστεύω πως θα τα πάει εξαιρετικά", είπε ο Αρίνα για τον 35χρονο Λάμπαρντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ