ΤΟΥΡΚΙΑ

Ζητά σύλληψη του Χακάν Σουκούρ ο Ερντογάν!

Ζητά σύλληψη του Χακάν Σουκούρ ο Ερντογάν!

Ένταλμα σύλληψης του παλαίμαχου διεθνούς Τούρκου επιθετικού, Χακάν Σουκούρ, έχει εκδοθεί με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να τον θεωρεί συνεργάτη του Φετχουλάχ Γκιουλέν, υποκινητή του αποτυχημένου πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου.

Παντού εχθρούς βλέπει ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου. Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της γειτονικής χώρας, Anadolu, εξεδόθη ένταλμα σύλληψης του παλαίμαχου διεθνούς Τούρκου επιθετικού, Χακάν Σουκούρ, με την κατηγορία του "μέλους ένοπλης τρομοκρατικής ομάδας" η οποία πρόσκειται στον Φετχουλάχ Γκιουλέν, Τούρκου ιερωμένου που ζει μόνιμα στις ΗΠΑ, ορκισμένου εχθρού του Ερντογάν και θεωρούμενου υποκινητή του σχεδίου ανατροπής του, στα μέσα του περασμένου μήνα.

To Anadolu υποστηρίζει ότι ο πρώην επιθετικός των Μπούρσασπορ, Γαλατάσαράι, Τορίνο, Ίντερ, Πάρμα και Μπλάκμπερν έχει εγκαταλείψει τη γειτονική χώρα μαζί με την οικογένειά του. Εξάλλου είχε εκδηλώσει την εν λόγω πρόθεση τον Δεκέμβρη του 2015 με προορισμό εγκατάστασης την Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Ζητά σύλληψη του Χακάν Σουκούρ ο Ερντογάν!

Ο Χακάν Σουκούρ σε προεκλογική του ομιλία όταν ανήκε στο ΑΚP και με το πανό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ως φόντο

Όσον αφορά στην πολιτική του δραστηριότητα, ο Χακάν Σουκούρ, εξελέγη μέλος της Εθνοσυνέλευσης στις γενικές εκλογές του 2011 με το ΑΚP (Κόμμα Ανάπτυξης και Δικαιοσύνης), την παράταξη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δηλαδή.

Στις 16 Δεκέμβρη του 2013 και μην έχοντας κρύψει τις διασυνδέσεις του με τον Φετχουλάχ Γκιουλέν παραιτήθηκε από το αξίωμα και παρέμεινε ως ανεξάρτητο μέλος. Τον περασμένο Φλεβάρη ασκήθηκε δίωξη στον Τούρκο πρώην επιθετικό για εξύβριση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Θυμηθείτε εδώ ιστορία σχετική με τα δρώμενα στη γειτονική χώρα όταν ο πατέρας και η οικογένεια του Ενές Καντέρ αποκήρυξαν τον Τούρκο σέντερ των Thunder επειδή συνδέεται με τον μεγάλο εχθρό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον Φετουλάχ Γκιουλέν!

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ