ΤΟΥΡΚΙΑ

Το Φενέρ - Μπεσίκτας θα συνεχιστεί από το 57' χωρίς οπαδούς

Besiktas, center, and Fenerbahce players leave the pitch after Besiktas coach Senol Gunes was injured by an object during the Turkish Cup semi-final second leg match between Besiktas and Fenerbahce in Istanbul, Thursday, April 19, 2018. The Turkish Cup semifinal between Fenerbahce and Besiktas was abandoned on Thursday after visiting coach Senol Gunes was injured by an object thrown from the stands. (AP Photo)
Φενέρ, Μπεσίκτας (AP Photo) AP

Ο ημιτελικός του Κυπέλλου Τουρκίας ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας, που διεκόπη λόγω τραυματισμού του Σενιόλ Γκιουνές, θα συνεχιστεί στις 3 Μαΐου από το 57', δίχως την παρουσία οπαδών, στο "Σουκρού Σαράτσογλου".

Στις 19 Απριλίου έγινε η ρεβάνς στον ημιτελικό του Κυπέλλου Τουρκίας ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας, στο "Σουκρού Σαράτσογλου". Το ντέρμπι διεκόπη στο 57ο λεπτό, όταν οπαδός των γηπεδούχων πέταξε κέρμα στον προπονητή της Μπεσίκτας, Σενιόλ Γκιουνές.

Την Τετάρτη (25/4) η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας αποφάσισε να συνεχιστεί η αναμέτρηση από το 57' στις 3 Μαΐου, αλλά δίχως την παρουσία οπαδών. Υπενθυμίζεται ότι μέχρι και πριν διακοπεί το ματς, οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες 0-0, ενώ ο πρώτος αγώνας είχε λήξει στο 2-2.

Ο Γκιουνές μετά τον τραυματισμό του διεκομίσθη στο νοσοκομείο, όπου του έγιναν ράμματα στο κεφάλι. Ο οπαδός που πέταξε το κέρμα συνελήφθη, ενώ θέση για το περιστατικό πήρε και ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος έκανε λόγο για "συνωμοσία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

(AP Photo)

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ