ΤΟΥΡΚΙΑ

Τα έχωσε πάλι στον Περέιρα ο Φαν Πέρσι

Τα έχωσε πάλι στον Περέιρα ο Φαν Πέρσι
Φαν Πέρσι © VI-IMAGES VIA GETTY IMAGES

Ο Ρόμπιν φαν Πέρσι αντικαταστάθηκε στο 77' του αγώνα της Φενέρμπαχτσε με τη Λοκομοτίβ Μόσχας, για το Europa League, και βρήκε την ευκαιρία να ξεσπαθώσει εκ νέου σε βάρος του προπονητή του, Βίτορ Περέιρα.

Η Φενέρμπαχτσε έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, καθώς επικράτησε 2-0 της Λοκομοτίβ Μόσχας την περασμένη Τρίτη (16/2), στο πλαίσιο των "32" του Europa League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της τουρκικής ομάδας, Βίτορ Περέιρα, αντικατέστησε στο 77' τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι και ο Ολλανδός βγήκε από τα ρούχα του.

Τα έχωσε πάλι στον Περέιρα ο Φαν Πέρσι
© EPA

"Η Φενέρμπαχτσε έδωσε πολλά χρήματα για εμένα, οπότε θέλω να τη βοηθήσω" δήλωσε ο Ολλανδός στην ιστοσελίδα "Fanatik" και πρόσθεσε: "Δεν μπορώ όμως να δώσω αυτά που μπορώ όταν περνάω εκτός αγώνα σε κάθε ματς. δεν είμαι αποτελεσματικός. Πρέπει να βρούμε λύση για αυτή την κατάσταση".

Τα έχωσε πάλι στον Περέιρα ο Φαν Πέρσι
© EPA

Ο διεθνής στράικερ δεν έχει βγάλει 90λεπτο στη Φενέρ από τον Δεκέμβριο, ενώ έχει βρει εννέα φορές το δρόμο προς τα δίχτυα. Η ομάδα του είναι στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος με 49 βαθμούς, αν και η Μπεσίκτας έχει 48 με παιχνίδι λιγότερο. Ο 32χρονος Φαν Πέρσι είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Ολλανδίας με 50 γκολ.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ