ΤΟΥΡΚΙΑ

Συμφώνησε με Λασανά Ντιαρά η Γαλατασαράι

Συμφώνησε με Λασανά Ντιαρά η Γαλατασαράι

Σε συμφωνία με τον Λασανά Ντιαρά ήλθε η Γαλατασαράι. Μένει να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει με το πρόστιμο των 10.000.000 ευρώ που τον βαραίνει.

Σε συμφωνία με τον Λασανά Ντιαρά ήλθε η Γαλατασαράι. Μένει να διαπιστωθεί τί ακριβώς συμβαίνει με το πρόστιμο των 10εκ. ευρώ που τον βαραίνει. Ο Λεβέντ Ναζίφογλου, μέλος της διοίκησης του τουρκικού συλλόγου, επιβεβαίωσε ότι υπάρχει συμφωνία για τριετή συνεργασία με τον Γάλλο διεθνή, που την προηγούμενη σεζόν ήταν αρχηγός της Μαρσέιγ.

Με θητεία στην Αρσεναλ, την Τσέλσι και τη Ρεάλ Μαδρίτης ο 31χρονος "Λας" υπήρξε ένας από τους πιο αξιόπιστους χαφ των ευρωπαϊκών γηπέδων έως το 2012.

Έκτοτε άρχισε η... περιπλάνηση με πρώτο σταθμό την Ανζι Μαχάτσκαλα και δεύτερο τη Λοκομοτίβ Μόσχας. Στη ρωσική πρωτεύουσα πήρε το 2013 με συμβόλαιο έως το 2017, όμως μετά την πρώτη χρονιά αποφάσισε να φύγει μετά από διαμάχη με τον τότε προπονητή και ενώ αρνήθηκε να αποδεχθεί μείωση των αποδοχών του.

Η Λοκομοτίβ "κυνήγησε" το θέμα στα διεθνή δικαιοδοτικά όργανα και πράγματι δικαιώθηκε από το CAS. Με απόφαση που εκδόθηκε τον Μάιο του 2016, ο Ντιαρά τιμωρήθηκε με στέρηση αποδοχών 15 μηνών και πρόστιμο 10.000.000 ευρώ εάν αγωνιζόταν σε άλλη ομάδα, μέσα σε διάστημα 15 μηνών μετά τη φυγή τού από τον σύλλογο της Μόσχας.

Ο Γάλλος είχε φροντίσει, όμως, να είναι καλυμμένος, αφού αποχώρησε από τη Λοκομοτίβ τον Ιούνιο του 2014, έμεινε ανενεργός για μία σεζόν και αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη Μαρσέιγ στις 23 Αυγούστου 2015.

Η πλευρά Ντιαρά, λοιπόν, υποστηρίζει ότι το χρονικό διάστημα των 15 μηνών έχει παρέλθει και οι άνθρωποι της Γαλατασαράι περιμένουν την επίσημη γνωμοδότηση για να ολοκληρώσουν μια πολύ σπουδαία μεταγραφή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ