ΤΟΥΡΚΙΑ

Super deal για Σνάιντερ

Super deal για Σνάιντερ

Κάτοικος Κωνσταντινούπολης μέχρι το 2018 θα είναι ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ, με τη Γαλατάσαραϊ να ανακοινώνει επίσημα την ανανέωση του συμβολαίου του Ολλανδού άσου. Ποια τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας.

Οι φήμες ήθελαν τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ να εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από την Τουρκία, στην οποία βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2013, όμως η Γαλατάσαραϊ δεν ήθελε με τίποτα να τον αποχωριστεί και ήρθε σε συμφωνία μαζί του για την υπογραφή νέου συμβολαίου μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας, με τους αριθμούς να εντυπωσιάζουν. Ο 31χρονος Ολλανδός διεθνής άσος θα βάζει στον τραπεζικό του λογαριασμό το ποσό των 3.200.000 ευρώ ετησίως για τα επόμενα τρία χρόνια ενώ το ποσό αυτό αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά μέσω μπόνους που προβλέπονται βάσει συμβολαίου.

Super deal για Σνάιντερ
ANADOLU AJANS

Για κάθε παιχνίδι στο οποίο θα δηλώνει "παρών" ανεξαρτήτως διοργάνωσης ο Σνάιντερ θα κερδίζει 20.000 ευρώ, ενώ αν η "Τσιμ Μπομ" εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Champions League τη νέα σεζόν θα γίνει κατά 250.000 ευρώ πλουσιότερος.

Super deal για Σνάιντερ

Το ίδιο ποσό θα κερδίσει αν η Γαλατά περάσει τη φάση των ομίλων και βρεθεί στους "16" της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης ενώ έχει προβλεφθεί και ένα βασιλικό πριμ ύψους 500.000 ευρώ σε περίπτωση κατάκτησης του βαρύτιμου τροπαίου.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ