ΤΟΥΡΚΙΑ

Στην Τουρκία ο Κλέιτον

Στην Τουρκία ο Κλέιτον
Κλέιτον

Στην Τουρκία βρίσκεται ο Σίλβα Κλέιτον, προκειμένου να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε ομάδα δεύτερης κατηγορίας. Αναμένονται άμεσα εξελίξεις για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό.

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται ο Σίλβα Κλέιτον, μια και στα χέρια του έχει μια πολύ ικανοποιητική πρόταση από ομάδα δεύτερης κατηγορίας. Μιλάμε για χρήματα που υπερβαίνουν τις 150.000 ευρώ, ποσό που στην Ελλάδα είναι δεδομένο ότι δεν θα έβρισκε.

Τις τελευταίες μέρες είχε προκύψει επαναπροσέγγιση ανάμεσα στην πλευρά του Βραζιλιάνου και τον Ηρακλή, η διοίκηση του οποίου ωστόσο δεν έδινε τα χρήματα που επιθυμούσε ο 32χρονος μεσοεπιθετικός. Κουβέντα έγινε και με τον Ατρόμητο, αλλά το θέμα του δεν προχώρησε. Έτσι ο Κλέιτον στράφηκε στη σίγουρη λύση που είχε στα χέρια του. Δεν αποκλείεται άμεσα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να γίνει "Τούρκος".

Υπενθυμίζεται ότι ο Σίλβα Κλέιτον έπαιξε την περασμένη σεζόν στην Ξάνθη, με την οποία σε 35 παιχνίδια σημείωσε 12 γκολ. Στην Τουρκία ο Βραζιλιάνος πέρασε από την Κάισερισπορ, στην οποία αγωνίστηκε από το 2012 μέχρι το πρώτο μισό της σεζόν 2013-2014, οπότε και μετακόμισε στο Ζάγκρεμπ για λογαριασμό της Ντίναμο.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ