ΤΟΥΡΚΙΑ

Στην Καρσίγιακα ο Παπαδόπουλος

Στην Καρσίγιακα ο Παπαδόπουλος

Στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, αφού υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Καρσίγιακα.

Από τη Θεσσαλονίκη... στη Σμύρνη. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος πήρε την απόφαση να πει "αντίο" στην Ελλάδα μετά από τρία χρόνια παρουσίας στην Super League. Ο 34χρονος επιθετικός ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στην Καρσίγιακα, η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Τουρκίας.

Ο μέχρι πρότινος παίκτης του ΠΑΟΚ υπέγραψε σήμερα (19/7) συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Σμύρνης, η οποία έχει βάλει στόχο να προβιβαστεί στην Süper Lig. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του "δικεφάλου" σε 24 παιχνίδια, σημειώνοντας 7 γκολ. Αξίζει να αναφέρουμε πως αποχωρεί από τη χώρα μας, μετά από τρία χρόνια συνεχούς παρουσίας στη Super League.

Στο εξωτερικό, έχει αγωνιστεί επίσης σε Μπέρνλι (2001-'03), Λέτσε (2008-'09), Ντίναμο Ζάγκρεμπ (2009-'10) και Θέλτα (2010-'12).

Στην Καρσίγιακα ο Παπαδόπουλος

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Παπαδόπουλος θα λάβει 300.000 ευρώ για έναν χρόνο στην Καρσίγιακα, ενώ στον ΠΑΟΚ πέρσι είχε συμφωνήσει στις 140.000. Θα λάβει, δηλαδή, για τη νέα σεζόν λίγο παραπάνω από τα διπλά.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ