ΤΟΥΡΚΙΑ

Στη Φενέρμπαχτσε ο Βαλμπουενά

Lyon's Mathieu Valbuena appeals for a foul during the second leg semi final soccer match between Olympique Lyon and Ajax in the Stade de Lyon, Decines, France, Thursday, May 11, 2017. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Βαλμπουενά AP

Στην απόκτηση του Ματιέ Βαλμπουενά προχώρησε η Φενέρμπαχτσε. Ο διεθνής Γάλλος μεσοεπιθετικός "πέταξε" για Κωνσταντινούπολη, ώστε να πέσουν οι υπογραφές. (PHOTO)

Στη Φενέρμπαχτσε θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο 33χρονος Γάλλος "πέταξε" για την Κωνσταντινούπολη για να ολοκληρώσει το deal και να γίνει παίκτη της τουρκικής ομάδας. Η Λιόν, στην οποία έπαιξε τα δύο τελευταία χρόνια, θα πάρει 3 εκατ. ευρώ, αφού το συμβόλαιό του έληγε το 2018.

Οι πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν ότι ο ίδιος ο παίκτης θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο και για κάθε χρόνο θα λάβει 3 εκατ. ευρώ! Ο Βαλμπουενά είναι 52 φορές διεθνής με την Εθνική Γαλλίας και εκτός από τη Λιόν, έχει περάσει από Λιμπούρν, Μαρσέιγ και Ντινάμο Μόσχας.

Η Φενέρ ανακοίνωσε τα εξής: "Η ομάδα μας έφτασε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Ματιέ Βαλμπουενά και με τη Λιόν. Συμβόλαιο θα υπογραφεί προσεχώς". Το επικείμενο μεταγραφικό απόκτημα του τουρκικού συλλόγου ανέβασε φωτογραφία από το αεροδρόμιο, γράφοντας ότι πετάει για Κωνσταντινούπολη.

(AP Photo/Laurent Cipriani)

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ