ΤΟΥΡΚΙΑ

Στη Φενέρμπαχτσε (και) ο Μάρκοβιτς

Στη Φενέρμπαχτσε (και) ο Μάρκοβιτς

Ο Λάζαρ Μάρκοβιτς είναι παίκτης της Φενέρμπαχτσε του Βίτορ Περέιρα για τον επόμενο χρόνο, αφού ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του από τη Λίβερπουλ.

Μπορεί ο Βίτορ Περέιρα να τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά το δεύτερο ματς με τον Ατρόμητο ότι θα ήθελε τη... μισή ομάδα του Ολυμπιακού στο ρόστερ της Φενέρμπαχτσε, παρ' όλα αυτά μόνο παραπονεμένος δεν πρέπει να είναι για την καλοκαιρινή ενίσχυση και τους παίκτες που έχει στην διάθεσή του.

Ακόμα και αν οι Μιλιβόγεβιτς και Μποτία δεν έγιναν κάτοικοι Πόλης όπως πολύ θα ήθελε, είδε και τον Λαζάρ Μάρκοβιτς να εντάσσεται στο δυναμικό της Φενέρ, έστω και με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τη Λίβερπουλ. Ο νεαρός Σέρβος επιθετικός ανακοινώθηκε από τους Τούρκους, που έχουν ένα ακόμη όπλο στην φαρέτρα τους.

Ο 22χρονος διεθνής άσος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και μετά γνωστοποιήθηκε το deal, αν και δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό της οψιόν. Πέρυσι πάντως είχε 19 συμμετοχές στην Premier League και δυο γκολ, έξι στο Κύπελλο Αγγλίας, πέντε στο League Cup με ένα τέρμα και τέσσερις στο Champions League.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ