ΤΟΥΡΚΙΑ

Πυρ και μανία με τον Περέιρα!

Πυρ και μανία με τον Περέιρα!
Περέιρα INTIME SPORTS

Η Φενέρμπαχτσε έφερε 2-2 με την Ακσιχάρ Μπελεντίγιε, αν και προηγήθηκε με 2-0, για να ακολουθήσει η συνέντευξη Τύπου όπου ο Βίτορ Περέιρα απάντησε σε δυο ερωτήσεις για 16 λεπτά και μετά... τέλος, προκαλώντας αντιδράσεις (VIDEO).

Μόνο άνετα δεν πρέπει να αισθάνεται ο Βίτορ Περέιρα στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε. Τα αποτελέσματα είναι αρνητικά, η ομάδα δεν τσουλάει, με τον Φαν Πέρσι σχεδόν δεν μιλιέται και πλέον έχει απέναντί του και τον Τύπο. Άλλωστε, είναι γνωστός για τα καμώματά του ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει αρκετά θέματα που πρέπει να λύσει. Το γεγονός ότι τον κράζουν άπαντες, δεν μπορεί να είναι τυχαίο.

Η Φενέρ είχε μια ακόμη απώλεια βαθμών, αυτή την φορά με την Ακσιχάρ Μπελεντίγεσπορ, με την οποία έμεινε στο 2-2, αν και προηγήθηκε με 2-0. Ο Ρόμπιν φαν Πέρσι ξεκίνησε και πάλι στον πάγκο, μπαίνοντας αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν εμφανώς εκνευρισμένος. Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο ζήτημα για τον Πορτογάλο, αφού ακολούθησε η συνέντευξη Τύπου.

Εκεί, οι δημοσιογράφοι της ομάδας περίμεναν να τον ρωτήσουν πράγματα, αλλά... μάταια. Δυο ήταν οι τυχεροί που τον ρώτησαν και οι απαντήσεις μαζί με τη μετάφραση διαρκούσαν μια αιωνιότητα και μια ημέρα. Εντάξει, για να μην είμαστε υπερβολικοί, στα 16 λεπτά δόθηκαν μόλις δυο απαντήσεις.

Τι έγινε μετά; Ήρθε η καληνύχτα από τον Φατίχ Ντεμιρκόλ, υπεύθυνο Τύπου της ομάδας, προκαλώντας αντιδράσεις, αφού δεν επιτράπηκαν άλλες ερωτήσεις. Οι περισσότεροι πιστεύουν πως επίτηδες απαντούσε τόση ώρα ο Περέιρα, για να αποφύγει περαιτέρω στρίμωγμα. Οι δημοσιογράφοι της Φενέρ αντιδρούσαν, διότι η απάντηση που έλαβαν ως δικαιολογία, δεν τους κάλυπτε σε καμία των περιπτώσεων.

Ήδη πολλοί περιμένουν πως τα ψωμιά του Πορτογάλου δεν είναι πολλά στην γειτονική χώρα, αν δεν αλλάξει άρδην η κατάσταση. Ας πρόσεχαν...

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ