ΤΟΥΡΚΙΑ

Πρόστιμο 2 εκατ. ευρώ στον Σνάιντερ για τις πολλές κίτρινες!

Πρόστιμο 2 εκατ. ευρώ στον Σνάιντερ για τις πολλές κίτρινες!
Σνάιντερ

Η διοίκηση της Γαλατάσαράι επέβαλε πρόστιμο σχεδόν 2 εκατ. ευρώ στον Γουέσλεϊ Σνάιντερ επειδή πήρε 11 κίτρινες κάρτες τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Έξαλλος ο Ολλανδός, αλλά και οι οπαδοί που διαμαρτυρήθηκαν κατά του ιδιοκτήτη.

Σε διαμάχη με τη διοίκηση της Γαλατάσαράι βρίσκεται ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ. Η ομάδα της Τουρκίας αποφάσισε να επιβάλει πρόστιμο σχεδόν 2 εκατ. ευρώ στον Ολλανδό μεσοεπιθετικό, επειδή κατά τη άποψή της πήρε πολλές κίτρινες κάρτες τη σεζόν που ολοκληρώθηκε (δέχτηκε 11).

Αυτό εξόργισε τον διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος μιλώντας για το θέμα αυτό στο NTV είπε: "Συγγνώμη για ό,τι έχει συμβεί. Δεν μπορώ να πω τι θα γίνει. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα φέρουν οι επόμενες μέρες...". Σύμφωνα με τα τουρκικά media, ο Σνάιντερ ήταν ένας από τους 13 παίκτες της Γαλατά που θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο για τον ίδιο λόγο.

Η κίνηση αυτή της διοίκησης προκάλεσε την έκρηξη και του κόσμου, ωστόσο, που διαμαρτυρήθηκε κατά του ιδιοκτήτη Ντουρσούν Οζμπέκ. Ο Σνάιντερ θέλησε μέσω του λογαριασμού στο twitter να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη συμπαράσταση: " Οπαδοί της Γαλατάσαράι, σας ευχαριστώ για την υποστήριξη. Είμαι ευγνώμων, σας αγαπώ".

Σύμφωνα με τη Hurriyet, ο Ντουρσούν Οζμπέκ θα σταματήσει τις διακοπές του προκειμένου να ξεκινήσει επαφές με τον 32χρονο ποδοσφαιριστή . Ο ατζέντης του Σνάιντερ, Γκουίντο Άλμπερς, ανέφερε στα ΜΜΕ της Ολλανδίας ότι όλα αυτά γίνονται για να σπρώξουν στην έξοδο τον πελάτη του, του οποίου το συμβόλαιο στην Γαλατάσαράι εκπνέει το 2018.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ