ΤΟΥΡΚΙΑ

"Περιμένουμε τον Αβραάμ να υπογράψει"

"Περιμένουμε τον Αβραάμ να υπογράψει"
INTIME SPORTS

Τελειωμένη θεωρείται στην Τουρκία η μεταγραφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από την γειτονική χώρα, ο στόπερ του Ολυμπιακού αναμένεται στην Τραπεζούντα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Ο τεχνικός της Τραμπζονσπόρ, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς έχει δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύλλογο προκειμένου να διεκδικήσει το πρωτάθλημα Τουρκίας.

Η ομάδα της Μαύρης Θάλασσας προχώρησε σε ηχηρές μεταγραφές, ωστόσο ο πρώην προπονητής της εθνικής Αλγερίας ζήτησε την απόκτηση δύο ακόμη επιθετικών και ενός στόπερ.

Η Τραμπζονσπόρ έχει καταλήξει στους Μουσταφά Γιαταμπαρέ, Αμπντούν Ματζίντ Γουαρίς για την εμπροσθοφυλακή της, αλλά και τον Αβραάμ Παπαδόπουλου για το κέντρο της άμυνας.

Όπως μετέφεραν δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Τραμπζονσπόρ στο Sport24.gr, οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό τελεσφόρησαν και πλέον αναμένεται να μπουν οι υπογραφές αφού προηγουμένως ο Αβραάμ Παπαδόπουλος περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Ο διεθνής στόπερ έχει ήδη εξασφαλίσει άδεια από τον Κλάουντιο Ρανιέρι προκειμένου να ταξιδέψει στην Τραπεζούντα για να υπογράψει.

Το συμβόλαιο του Αβράαμ Παπαδόπουλου με τον Ολυμπιακό λήγει το 2015, ωστόσο έχει επιτευχθεί συμφωνία με τους πρωταθλητές Ελλάδας όπως υποστηρίζουν οι Τούρκοι δημοσιογράφοι.

Στην πρεμιέρα του τουρκικού πρωταθλήματος η Τραμπζονσπόρ αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως σκορ με την Ερσίγεσπορ.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ