ΤΟΥΡΚΙΑ

Περέιρα: "Στη Λεωφόρο μπορούσαν να με σκοτώσουν"

Περέιρα: "Στη Λεωφόρο μπορούσαν να με σκοτώσουν"
ANADOLU AJANS

Ο Βίτορ Περέιρα μίλησε σε συνέντευξή του στην Τουρκία για το επεισοδιακό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο που έζησε ως τεχνικός του Ολυμπιακού αλλά και το τι έγινε μπροστά από τη Θύρα 13.

"Εγώ πήγα για να κάνω τη δουλειά μου. Βγήκα στον αγωνιστικό χώρο για να δω το χορτάρι και να ελέγξω κάποια πράγματα, αλλά αυτοί οι άνθρωποι που ήταν εκεί δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Μπορούσαν να με σκοτώσουν.

Θα πρέπει οι αρχές να κάνουν κάτι με αυτό. Σίγουρα το ντέρμπι της Φενέρ με τη Γαλατά είναι σημαντικό, αλλά αντίστοιχη ατμόσφαιρα είχα ζήσει στα παιχνίδια Πόρτο-Μπενφίκα, αλλά και στο ντέρμπι των αιωνίων", δήλωσε χαρακτηριστικά ο νυν τεχνικός της Φενέρμπαχτσε ενώ για τους στόχους που έχει τη νέα σεζόν με τον τουρκικό σύλλογο, είπε:

"Θέλω να φτιάξω μια ομάδα με προσωπικότητα, δυνατή, που θα έχει χαρακτήρα. Μου έδωσαν ένα πολύ καλό ρόστερ και το ξέρω. Θα χρειαστούμε χρόνο, αλλά δεν θέλω να κρύβομαι και να ψάχνω δικαιολογίες.

Περέιρα: "Στη Λεωφόρο μπορούσαν να με σκοτώσουν"

Ο Περέιρα καλωσορίζει το τελευταίο μεγάλο απόκτημα της Φενέρ, Νανί. Όλα δείχνουν ότι θα ακολουθήσει τον Πορτογάλο άσο και ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι

Ήρθα σε μια χώρα όπου το ποδόσφαιρο είναι στην ψυχή του κόσμου. Θα μπορούσα να προτιμήσω μια πιο ήρεμη χώρα, αλλά ήθελα να είμαι κάπου όπου ζουν το ποδόσφαιρο όπως κι εγώ. Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον, αλλά θέλουμε το πρωτάθλημα όσο τίποτε άλλο".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ