ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο Περέιρα "κάρφωσε" τον Φαν Πέρσι

Ο Περέιρα "κάρφωσε" τον Φαν Πέρσι

Η κόντρα του Βίτορ Περέιρα με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι δεν έχει σταματημό, με τον τεχνικό της Φενέρμπαχτσε να στέλνει δημόσια μήνυμα στον Ολλανδό άσο πως θα πρέπει να παίζει αλλά και να προπονείται καλύτερα!

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι εξέφρασε παράπονα πριν λίγες ημέρες για το γεγονός ότι έγινε αλλαγή στη νίκη της Φενέρμπαχτσε με 2-0 επί της Λοκομοτίβ Μόσχας όμως τα λόγια του ουδόλως προβλημάτισαν τον Βίτορ Περέιρα, ο οποίος τον άφησε στον πάγκο στο σαββατιάτικο ματς με την Μπούρσασπορ και τον έριξε στο ματς στο 66ο λεπτό.

Σαν να μην έφτανε μάλιστα αυτό, μετά τη λήξη του αγώνα (0-0) ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού "πέταξε το γάντι" προς στον 32χρονο επιθετικό, λέγοντας πως για να απαιτεί να μη γίνεται αλλαγή θα πρέπει ο ίδιος να ανεβάσει την απόδοσή του τόσο στα ματς όσο και στις προπονήσεις.

"Ο Φαν Πέρσι δεν ήταν έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης σε αρκετά παιχνίδια της φετινής σεζόν, παρόλο που τα πάει αρκετά καλά τελευταία. Το σημαντικότερο πάντως είναι πως όταν ένας παίκτης θέλει να παίζει, οφείλει να παίζει καλύτερα και να προπονείται καλύτερα.

Ο Περέιρα "κάρφωσε" τον Φαν Πέρσι

Εάν κάποιος δεν παίζει τακτικά, αυτό σημαίνει ότι δεν βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο", τόνισε ο 47χρονος Πορτογάλος τεχνικός, για να καταλήξει: "Προσπαθώ να διαχειριστώ μία ομάδα που αποτελείται από 20+ παίκτες.

Δεν μπορώ να στρέψω το δάχτυλό μου προς κάποιον παίκτη για το αποψινό (20/2) αποτέλεσμα κόντρα στη Μπούρσασπορ. Ο Φερναντάο και ο Φαν Πέρσι έπαιξαν μαζί (σ.σ. ο Ολλανδός μπήκε αλλαγή στο 66') στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε.

Θα πρέπει να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο. Εγώ αποφασίζω ποιοι παίκτες θα βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε ματς. Εάν κάποιος αξίζει να παιζει θα παιζει, αλλά αν δεν νομίζω ότι είναι έτοιμος να παίξει δεν με νοιάζει αν ο παίκτης λέγεται Φαν Πέρσι ή όχι".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ