ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο Περέιρα και η Φενέρ επιμένουν... ερυθρόλευκα!

Ο Περέιρα και η Φενέρ επιμένουν... ερυθρόλευκα!
Περέιρα

Η Φενέρμπαχτσε δίνει τη μάχη για να κερδίσει το τουρκικό πρωτάθλημα, αλλά παράλληλα έχει ήδη αρχίσει να εξετάζει ορισμένες περιπτώσεις για το καλοκαίρι (Μιλιβόγεβιτς, Ελαμπντελαουί).

Αυτό που καίει τη δεδομένη στιγμή τον Βίτορ Περέιρα δεν είναι τίποτε άλλο από το να καλύψει η Φενέρμπαχτσε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μπεσίκτας. Τα “καναρίνια” της Κωνσταντινούπολης απέχουν έξι βαθμούς, έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο. Επί της ουσίας είναι τρεις οι βαθμοί, μιας και το ματς με την Τραμπζονσπόρ θα το πάρουν στα χαρτιά εξαιτίας της εισβολής οπαδών της ομάδας της Τραπεζούντας στον αγωνιστικό χώρο και χτυπήματος ενός εκ των βοηθών διαιτητή.

Το μυαλό λοιπόν όλων στη Φενέρ είναι ο τρόπος με τον οποίο θα ρίξει την Μπεσίκτας από την κορυφή και θα “αρπάξει” εκείνη το πρωτάθλημα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στη διοίκηση δεν εξετάζουν και κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν.

Ήδη στην Τουρκία ξεκίνησαν για ακόμη μία φορά να γράφουν διάφορα. Ότι για παράδειγμα πάλι ο Μιλιβόγεβιτς θα αποτελέσει έναν από τους βασικούς στόχους του Βίτορ Περέιρα (εφόσον μείνει βέβαια ο Πορτογάλος στο ενδεχόμενο απώλειας του τίτλου).

Επίσης, πέρα από τον Σέρβο χαφ, στο παιχνίδι βάζουν και τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός μπακ βέβαια δήλωσε πρόσφατα ότι είναι χαρούμενος στον Ολυμπιακό. Κατά καιρούς έχει πει σε ΜΜΕ της πατρίδας του ότι αν έφευγε από τον Πειραιά, θα έφευγε μόνο για ένα καλύτερο πρωτάθλημα και μία ομάδα που θα του έδινε τη δυνατότητα να παίζει και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το συμπέρασμα που βγαίνει από τα όσα διαδίδουν στη γειτονική χώρα είναι ότι ο Ολυμπιακός θα πρωταγωνιστήσει ξανά στα τουρκικά ρεπορτάζ. Με μία υποσημείωση βεβαίως: Ότι θα πρωταγωνιστήσει αν δεν προκύψει κάποιο θέμα μεταξύ του Περέιρα και της Φενέρ, που μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να προκύπτει...

Ακόμα και να χάσουν τα “καναρίνια” το πρωτάθλημα, δεν βγαίνει προς τα έξω κάποιο κλίμα ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα αποχωρήσει από το Σουκρού Σαράτσογλου.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ