ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο Ντεμπά Μπα μπορεί να ανοίξει το δρόμο στον Μήτρογλου

Ο Ντεμπά Μπα μπορεί να ανοίξει το δρόμο στον Μήτρογλου
Μήτρογλου INTIME SPORTS

Διαβάστε πως μπορεί να υπάρξει ζεστό και υπαρκτό ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Κώστα Μήτρογλου και πως μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό οι... Κινέζοι.

Μπορεί στην Ευρώπη η οικονομική κρίση να έχει τσακίσει πολλές χώρες, στην Ασία, ωστόσο, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Αγορές όπως αυτή της Κίνας, της Μαλαισίας, της Ινδίας (και άλλες) βρίσκονται σε ανάπτυξη και μαζί τους το ποδόσφαιρο.

Έτσι βλέπουμε να γίνονται απίστευτες προσφορές σε παίκτες με σκοπό να συνεχίσουν την καριέρα τους σε ένα από αυτά τα πρωταθλήματα.

Την Κυριακή γράψαμε για την "τρελή" πρόταση από την Κίνα για τον Κώστα Μήτρογλου, με ετήσιες αποδοχές 4.5 εκ. ευρώ το χρόνο!

Ο Έλληνας άσος είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να αλλάξει ήπειρο, όμως αυτό δεν είναι σίγουρο για έναν άλλο ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Ντεμπά Μπα.

Η πρόταση των Κινέζων είναι σε... αστρονομικά μεγέθη για τον 30άχρονο φορ της Μπεσίκτας ( περίπου 5 εκ. ευρώ το χρόνο) και όπως είναι λογικό ο ίδιος το σκέφτεται, αν και θέλει να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Αν τελικά αποδεχθεί την πρόταση των Κινέζων ( με τους Τούρκους να παίρνουν χρήματα επίσης), τότε ανοίγει μία θέση στην επίθεση και κάπου εδώ έρχεται το όνομα του Μήτρογλου.

Δεν τον έχουν ξεχάσει, αφού στο παρελθόν ενδιαφέρθηκαν, μπορούν να καλύψουν το συμβόλαιο του και το μόνο που θα απομένει ( αν γίνει πρόταση ) είναι να τον πείσουν να παίξει στην γειτονική χώρα.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ