ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο Γκέκας κατήγγειλε τη σύμβαση με Ακχισάρ

Ο Γκέκας κατήγγειλε τη σύμβαση με Ακχισάρ
Γκέκας INTIME SPORTS

Ο Φάνης Γκέκας προχώρησε σε καταγγελία της σύμβασής του με την Ακχισάρ και τις επόμενες μέρες θα προσφύγει και στη FIFA. Τι ζητάει από τους Τούρκους ο Λαρισαίος επιθετικός, ο οποίος τις τελευταίες μέρες είναι στην Ελλάδα.

Εδώ και καιρό οι σχέσεις του Φάνη Γκέκα με την Ακχισάρ είναι στα άκρα. Για την ακρίβεια, από τότε που τα ηνία της τουρκικής ομάδας ανέλαβε ο Ρομπέρτο Κάρλος. Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός εκδιώχθηκε από τον Βραζιλιάνο, δηλώνοντας πως: ''Δεν μου εξήγησε το λόγο, απλά ότι δεν θα με ξαναπάρει στην αποστολή. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το λόγο που έγινε όλο αυτό. Δεν έχω δώσει κάποιο δικαίωμα".

Από τον 35χρονο στράικερ ζητήθηκε να προπονηθεί με την Κ21, κάτι που ο ίδιος δεν έκανε αποδεκτό, με αποτέλεσμα ο Ρομπέρτο Κάρλος, σύμφωνα με τους Τούρκους, να μην επιτρέψει στον Γκέκα να εισέλθει καν στο προπονητικό. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Έλληνας φορ κατήγγειλε τη σύμβαση που είχε υπογράψει με την Ακχισάρ και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να προχωρήσει σε καταγγελία στη FIFA.

Ο έμπειρος στράικερ ζητάει να μείνει ελεύθερος από την Ακχισάρ και να λάβει την αποζημίωση που δικαιούται. Το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2016, ενώ σημειώνεται ότι οι ετήσιες ''καθαρές'' αποδοχές του αγγίζουν το 1.000.000 ευρώ.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ