ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο Αρντά Τουράν έπιασε δημοσιογράφο από το λαιμό και εκδιώχθηκε από την Εθνική

Turkey's Arda Turan, center, is challenged by Macedonia's Stefan Ristovski, right and Ostoja Stjepanovic, left, during an international friendly soccer match at the Philip II National Stadium in Skopje, Macedonia, on Monday, June 5, 2017. (AP Photo/Boris Grdanoski)
Αρντά Τουράν AP

Ο αρχηγός της Εθνικής Τουρκίας, Αρντά Τουράν, έπιασε δημοσιογράφο από το λαιμό και ο Φατίχ Τερίμ αποφάσισε να τον διώξει από την αποστολή.

Σάλος στην Τουρκία με τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας της χώρας. Ο Αρντά Τουράν έπιασε από το λαιμό τον δημοσιογράφο Bilal Meşe της Milliyet, λίγο προτού η αποστολή "πετάξει" από τα Σκόπια με προορισμό την Ιταλία.

"Πες μου, ήσουν εκεί; Ήσουν εκεί όταν έγραφες για το θέμα με τα μπόνους; Από ποιον ζήτησα λεφτά; Από ποιον ζήτησα μπόνους; Μίλα. Ποιος σε έβαλε να γράψεις τέτοια πράγματα;" έλεγε αγριεμένος ο Τουράν προς τον δημοσιογράφο που βρίσκεται στο χώρο για περισσότερα από 40 χρόνια.

Του είπε ακόμα: " Σε ποια χώρα είμαστε επιτέλους που σε αφήνουν να ταξιδεύεις μαζί μας στο ίδιο αεροπλάνο; Νομίζεις είμαι σαν τους άλλους; Ποιον παρακάλεσα να λάβω χρήματα; Πουτ... γιε. Θα εγκατέλειπα το ποδόσφαιρο αν είναι να χάσω την τιμή μου και αυτή της οικογένειάς μου".

Αφού τον έπιασε από το λαιμό, οι συμπαίκτες του, Μπουράκ Γιλμάζ και Τζανέρ Ερκίν, μπήκαν στη μέση και τους χώρισαν. Την ίδια ώρα ο Φατίχ Τερίμ, ομοσπονδιακός προπονητής της Τουρκίας, καθόταν 12 θέσεις μακριά από το περιστατικό, αλλά σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Τουρκίας δεν έκανε κάτι για να σταματήσει τον Αρντά Τουράν.

Πάντως σύμφωνα με νεότερα ρεπορτάζ, ο παίκτης της Μπαρτσελόνα αποκλείστηκε από την Εθνική, η οποία καλείται να παίξει στις 11 του μήνα με το Κόσοβο, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018. Όλα αυτά συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας (5/6), λίγο προτού η Εθνική Τουρκίας επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για να φύγει από τα Σκόπια, μετά το 0-0 με την ΠΓΔΜ.

(AP Photo/Boris Grdanoski)

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ