ΤΟΥΡΚΙΑ

Νίκη πριν τον Ατρόμητο για Φενέρμπαχτσε

Νίκη πριν τον Ατρόμητο για Φενέρμπαχτσε
© TURKPIX (TURKISH PHOTO, VIDEO AND BROADCASTING AGENCY)

Η Φενέρμπαχτσε ξεκίνησε νικηφόρα στο νέο πρωτάθλημα καθώς επιβλήθηκε 2-0 της Εσκισεχίσπορ στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 1ης αγωνιστικής της Super Lig.

Έξι ημέρες πριν από την πρώτη της αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για τα πλέι οφ του Europa League, η Φενέρμπαχτσε επιβλήθηκε 2-0 της Εσκισεχίσπορ στο "Σουκρού Σαράτσογλου" στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία του φετινού τουρκικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Βίτορ Περέιρα πέτυχε και τα δύο της γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους! Πρώτα με τον Μούσα Σο ο οποίος σκόραρε με όμορφο πλασέ μετά από εξαιρετική ασίστ του Ντιέγκο και έπειτα με κεφαλιά του Φερναντάο μέσα από την περιοχή.

Νίκη πριν τον Ατρόμητο για Φενέρμπαχτσε
ANADOLU AJANS

Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ παραχώρησε στο 63' τη θέση του στον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, με τον Ολλανδό να αγωνίζεται για μισή ώρα και να στέλνει μήνυμα πως θα είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα του στον αγώνα του Περιστερίου.

Η σύνθεση της Φενέρμπαχτσε: Ντεμιρέλ, Οζμπαϊράκλι, Μπα, Άλβες, Καλντιρίμ, Μεϊρέλες (62' Τοπάλ), Ντε Σόουζα, Νανί, Ντιέγκο (74' Ποτούκ), Σο, Φερναντάο (63' Φαν Πέρσι)

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ