ΤΟΥΡΚΙΑ

Νέο συμβόλαιο με Γαλατάσαραϊ ο Φελίπε Μέλο

Νέο συμβόλαιο με Γαλατάσαραϊ ο Φελίπε Μέλο

Ο Φελίπε Μέλο παραμένει στη Γαλατάσαραϊ μέχρι το καλοκαίρι του 2019, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές. Διαβάστε αναλυτικά.

Στη Γαλατάσαραϊ είναι το μέλλον του Φελίπε Μέλο. Ο Βραζιλιάνος μέσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα ως το καλοκαίρι του 2019 και θα έχει αυξημένες αποδοχές σε σχέση με την προηγούμενη συμφωνία.

Ο 32χρονος άσος θα λαμβάνει 2,6 εκ. ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου, ενώ για κάθε παιχνίδι που θα παίζει, θα παίρνει επιπλέον 20.000 ευρώ. Μάλιστα, αν ξεπεράσει φέτος τα 30 παιχνίδια με την ομάδα του, θα μπουν στον τραπεζικό του λογαριασμό επιπλέον 250.000 ευρώ.

Ο Μέλο είχε πάει ως δανεικός στην Γαλατά από την Γιουβέντους πριν τέσσερα χρόνια και το 2013 οι Τούρκοι πλήρωσαν την ρήτρα του και τον αγόρασαν από την "Βέκια Σινιόρα", μετρώντας 110 αγώνες και 15 γκολ. Αν μη τι άλλο, έχει κάνει απόσβεση των 6,5 εκ. ευρώ που έδωσε η "Τσιμ Μπομ" και γι' αυτό τον διατήρησε στο ρόστερ της.

Θυμίζουμε πως πριν έρθει στην Ευρώπη, έπαιζε στην πατρίδα του με την Φλαμένγκο, την Κρουζέιρο και την Γκρέμιο, μετέπειτα πήγε στη Μαγιόρκα το 2005, από εκεί μετακόμισε στην Σανταντέρ, ύστερα από δυο χρόνια πήγε στην Αλμερία, για να μετοικίσει στην Ιταλία για την Φιορεντίνα, όπου έπειτα από μια σεζόν εκεί τον αγόρασε η Γιουβέντους.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ