ΤΟΥΡΚΙΑ

"Μιλάμε με Ετό, Ροναλντίνιο και Αφελάι"

"Μιλάμε με Ετό, Ροναλντίνιο και Αφελάι"

Η Αντάλιασπορ κέρδισε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία της Τουρκίας και στην προσπάθειά της να παρουσιαστεί άκρως ανταγωνιστική τη νέα σεζόν "χτυπάει" Ροναλντίνιο, Ετό και Αφελάι!

Ο βασικός στόχος μίας νεοφώτιστης ομάδας είναι συνήθως να παραμείνει στην κατηγορία που ανέβηκε ο κανόνας αυτό υπάρχει για να τον επιβεβαιώνουν κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις.

Μία από αυτές φαίνεται πως βρίσκεται στην Τουρκία, με την Αντάλιασπορ να έχει κερδίσει την ανοδο στη Süper Lig (επικράτησε στον τελικό των πλέι οφ της Σάμσουνσπορ) και τον πρόεδρό της να αποκαλύπτει πως η ομάδα του θέλει να έχει αποκτήσει εντός 10 ημερών έναν εκ των Ετό, Ροναλντίνιο ή Αφελάι!

"Θέλουμε να υπογράψουμε έναν από αυτούς τους τρεις παίκτες μέσα στις επόμενες 10 ημέρες. Η Αντάλιασπορ μπορεί να κάνει μία τέτοια μεταγραφή με τη βοήθεια των χορηγών της και έχουμε ως στόχο να αποκτήσουμε περισσότερα έσοδα με΄σα στη σεζόν μέσα από εισιτήρια και πωλήσεις φανελών", δήλωσε χαρακτηριστικά στο "NTVSpor".

Σημειώνεται πως ο Ροναλντίνιο έχει χάσει πλέον τη θέση του βασικού στην Κερέταρο , ο Ετό έχει τριετές συμβόλαιο με τη Σαμπντόρια ωστόσο φαίνεται πως έχει επέλθει ρήξη στις σχέσεις του με τον Μάσιμο Φερέρο ενώ ο Αφελάι είναι ελεύθερος μετά από μία μέτρια σεζόν του με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ