ΤΟΥΡΚΙΑ

Μετά τον Ετό, κλείνει Ροναλντίνιο η Αντάλιασπορ

Μετά τον Ετό, κλείνει Ροναλντίνιο η Αντάλιασπορ
Ροναλντίνιο

Η Αντάλιασπορ κλείνει τον Ροναλντίνιο, ενώ θυμίζουμε πως έχει ήδη κάνει δικό της τον Σάμουελ Ετό. Νέα μετεγγραφική "βόμβα" για την τουρκική ομάδα.

Μπορεί να μην έχει το όνομα, διαθέτει όμως το χρήμα, που στην προκειμένη περίπτωση μετράει πολύ και κάνει την διαφορά. Έτσι, λοιπόν, η Αντάλιασπορ μετά τον Σάμουελ Ετό, τον οποίο έχει ήδη κάνει δικό της, φουλάρει για την απόκτηση (και) του Ροναλντίνιο, με τις επαφές των δυο πλευρών να είναι προχωρημένες.

Ο "Ρόνι", για τον οποίο υπάρχουν δημοσιεύματα που τον φέρνουν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, έχει πρόταση από την χώρα του και συγκεκριμένα από τον Βάσκο ντα Γκάμα, όμως τα χρήματα που δίνουν οι Τούρκοι στον 35χρονο Βραζιλιάνο είναι περισσότερα και μάλιστα με διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα, έγινε ο πρώτος κύκλος συζητήσεων ανάμεσα στον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Γκιουλτεκίν Γκεντσέρ και τον αδελφό και ατζέντη του Ροναλντίνιο, Ασίς, στην Κωνσταντινούπολη.

"Κουβεντιάσαμε τις λεπτομέρειες με τον αδελφό του Ροναλντίνιο, του εξέφρασα το ενδιαφέρον μας για την απόκτηση του και υπάρχει συμφωνία. Θέλουν διετές συμβόλαιο και περιμένουμε αύριο τον Ροναλντίνιο στην Αττάλεια για να συζητήσουμε όλοι μαζί", ανέφερε ο Γκεντσέρ, επιβεβαιώνοντας την συνάντηση και ότι το deal είναι κοντά.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ