ΤΟΥΡΚΙΑ

Κίερ: "Φενέρμπαχτσε αντί Λίβερπουλ λόγω... τίτλων"

Κίερ: "Φενέρμπαχτσε αντί Λίβερπουλ λόγω... τίτλων"

Ο Σίμον Κίερ απέρριψε τη Λίβερπουλ και προτίμησε να πάει στη Φενέρμπαχτσε, λέγοντας σε τούρκικη εφημερίδα ότι το έκανε λόγω... τίτλων, θεωρώντας ότι η προοπτική της ομάδας του Βίτορ Περέιρα είναι καλύτερη.

Τα μεγέθη τους δεν συγκρίνονται ούτε για αστείο. Το βάρος της φανέλας τους απέχει παρασάγγας, δεν μπαίνουν καν στην ίδια ζυγαριά. Και όμως, η παρατεταμένη λειψυδρία στα τρόπαια, την έχουν κάνει... απωθητική για πολλούς ποδοσφαιριστές.

Ο Σίμον Κίερ άφησε τη Λιλ και προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Φενέρμπαχτσε του Βίτορ Περέιρα. Μάλιστα, αποφάσισε να πει "όχι" σε πρόταση της Λίβερπουλ, προκειμένου να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη και ο λόγος είναι οι... τίτλοι.

Ναι, καλά διαβάσατε. Ο διεθνής Δανός αμυντικός δεν θέλησε να φορέσει τα κόκκινα, διότι πιστεύει ότι δεν θα μπορέσει να πάρει τίτλους, κάτι που το θεωρεί πιο εφικτό με την Φενέρ, η οποία φιλοδοξεί φέτος να επανέλθει στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Μιλώντας στην τούρκικη εφημερίδα "Haber Turk", ανέφερε πως "η Λίβερπουλ με ήθελε, αλλά εγώ θέλω πρωταθλήματα, να κατακτώ τρόπαια. Οι στόχοι της Φενέρμπαχτσε αυτή την σεζόν είναι μεγάλοι και μου τους εξήγησαν πολύ καλά".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ