ΤΟΥΡΚΙΑ

Καταγγέλλει απειλές από Φενέρμπαχτσε ο Περέιρα

Καταγγέλλει απειλές από Φενέρμπαχτσε ο Περέιρα

Στα άκρα οδηγείται η σχέση Βίτορ Περέιρα και Φενέρμπαχτσε με τον Πορτογάλο τεχνικό να απουσιάζει αδικαιολογήτως από την προπόνηση και να ταξιδεύει στην Πορτογαλία επικαλούμενος απειλές από την ομάδα της Πόλης.

Ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, βρισκόταν με το ένα πόδι στην έξοδο από την τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε μετά τον αποκλεισμό από τη Μονακό, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, ωστόσο το "διαζύγιο" των δύο πλευρών μόνο "βελούδινο" δεν θα είναι.

Ο Περέιρα απουσίαζε αδικαιολογήτως από την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου, καθώς ταξίδεψε μαζί με το τεχνικό του επιτελείο στην πατρίδα του, Πορτογαλία, καταγγέλλοντας ότι δέχθηκε απειλές από την ομάδα της Πόλης.

"Μετά την ήττα από την Μονακό, η Φενέρ μου απαγόρευσε να ασκήσω τα καθήκοντά μου ως προπονητής και δεν σεβάστηκε το συμβόλαιό μου. Έχω δεχθεί απειλές και ζω σε ένα κλίμα έντασης. Οι βοηθοί μου, με ακολούθησαν. Είναι στο χέρι της Φενέρ η απόφαση".

Η τουρκική ομάδα απάντησε στην ανακοίνωση του τεχνικού της και τόνισε ότι θα λάβει όλα τα νόμιμα μέτρα εναντίον του. "Ο Περέιρα έκανε μια σειρά από ανεξήγητες κι απαράδεκτες δηλώσεις. Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν ήταν παρών στην προπόνηση".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ