ΤΟΥΡΚΙΑ

Γκέκας: "Θα ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα"

Γκέκας: "Θα ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα"

Ο Φάνης Γκέκας αναφέρθηκε στη ξενομανία που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την εθνική ομάδα και την πιθανή επιστροφή του στην Ελλάδα.

" Είμαι ο Γκέκας που ήμουν", δήλωσε ο Φάνης Γκέκας για την επιστροφή του στην εθνική ομάδα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Real News".

Ο διεθνής επιθετικός που πήρε μεταγραφή στην τουρκική Σάμσουνσπορ εξήγησε πως ο στόχος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στα τελικά του EURO 2012 είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο.

" Μετά όλα μπορούν να συμβούν. Μπορούμε να τα καταφέρουμε", πρόσθεσε ο Γκέκας που έχει ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

" Δεν με αφήνει αδιάφορο (σ.σ. η επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα). Θα ήθελα κάποια στιγμή να γυρίσω στην Ελλάδα, αλλά βλέπω πράγματα που δεν μου αρέσουν. Για παράδειγμα, η ξενομανία κυριαρχεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι Έλληνες παράγοντες σπρώχνουν προς την έξοδο κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή".

Πρόταση δεν υπήρξε από ελληνικό σύλλογο τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, η Σάμσουνσπορ πίεσε ξανά για την απόκτηση του μετά την άκαρπη προσπάθεια το περασμένο καλοκαίρι και ο Γκέκας έγινε κάτοικος Σαμψούντας μέχρι το τέλος της σεζόν.

" Πιστεύω βαθιά μέσα μου ότι έκανα πολύ καλή επιλογή. Εύχομαι και σε άλλους Έλληνες παίκτες να κάνουν αυτό το βήμα και να έρθουν στην Τουρκία", κατέληξε.

Ο Γκέκας έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους οπαδούς του τουρκικού συλλόγου και συνοδεύεται από διερμηνέα για να μπορέσει να συνενοείται με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ