ΤΟΥΡΚΙΑ

Για 2 χρόνια στην Ερζούρουμσπορ ο Χαμζά Γιουνές

Για 2 χρόνια στην Ερζούρουμσπορ ο Χαμζά Γιουνές
Γιουνές

Ο Τυνήσιος στράικερ Χαμζά Γιουνές, που αναδείχθηκε 2ος σκόρερ της περσινής Super League, υπέγραψε στη νεοφώτιστη στη Β' Εθνική Τουρκίας, Ερζούρουμσπορ. Διετές συμβόλαιο, 800.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Ο Χαμζά Γιουνές αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην Ξάνθη. Σε 31 παιχνίδια, έβαλε 20 γκολ. Τα 19 για το πρωτάθλημα, 2ος σκόρερ στη Super League πίσω από τον Μάρκους Μπεργκ (24). Για τον Τυνήσιο ενδιαφέρον έδειξε ο Παναθηναϊκός, αλλά εντέλει προτίμησε τη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας!

Ο 31 ετών φορ υπέγραψε στην Ερζούρουμσπορ, η οποία την προηγούμενη σεζόν εξασφάλισε την άνοδο από την τρίτη κατηγορία όπου αγωνιζόταν. Ο Γιουνές υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για τα 2 χρόνια θα λάβει 800.000 ευρώ , μαζί με τα μπόνους.

Στη μεταγραφή μεσολάβησε ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα Σμύρνης, Δημήτρης Κοτταράς (αριστερά στη φωτ.). Μάλιστα στον Τυνήσιο είχε γίνει πρόταση όταν αυτός δούλευε στην "Ελαφρά Ταξιαρχία", αλλά επειδή η ομάδα συμμετείχε στη Β' Εθνική, είχε απαντήσει αρνητικά.

Για 2 χρόνια στην Ερζούρουμσπορ ο Χαμζά Γιουνές
Γιουνές, Ερζούρουμσπορ

Ο Γιουνές πραγματοποίησε ήδη την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Το Ερζερούμ είναι η μεγαλύτερη πόλη της ανατολικής Τουρκίας.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ