ΤΟΥΡΚΙΑ

"Γη και ύδωρ" Φενέρμπαχτσε σε Νανί

"Γη και ύδωρ" Φενέρμπαχτσε σε Νανί

Το ποσό των 8.000.000 ευρώ δίνει η Φενέρμπαχτσε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να φέρει στην Πόλη τον Νανί και να ικανοποιήσει την επιθυμία του Βίτορ Περέιρα. "Βασιλικός" μισθός στον Πορτογάλο.

Ένα είναι σίγουρο. Η Φενέρμπαχτσε διαθέτει ένα πορτοφόλι γεμάτο στον Βίτορ Περέιρα, προκειμένου ο Πορτογάλος τεχνικός να φέρει στην Κωνσταντινούπολη, τους μεταγραφικούς στόχους της αρεσκείας του.

Κι ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, το εκμεταλλεύεται. Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, η Φενέρμπαχτσε προσφέρει 8.000.000 ευρώ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου ο Νανί ν' αφήσει την Αγγλία και να μετακομίσει στην Τουρκία.

Επίσης στο δημοσίευμα της LigTV αναφέρεται ότι η Φενέρμπαχτσε έχει φθάσει σε συμφωνία με τον 28χρονο Πορτογάλο μέσο, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ως δανεικός από τη Γιουνάιτεντ.

Τι προβλέπει αυτή η συμφωνία; Τριετές συμβόλαιο στον Νανί, με ετήσιες αποδοχές ύψους 4.000.000 ευρώ. Θα είναι ο Νανί, ο νέος ποδοσφαιρικός "σουλτάνος", στις υπηρεσίες του Βίτορ Περέιρα;

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ