ΤΟΥΡΚΙΑ

Φτάνει Τουρκία για τη Φενέρμπαχτσε ο Φαν Πέρσι

MANCHESTER, ENGLAND - FEBRUARY 10:  Robin van Persie of Manchester United celebrates scoring his team's second goal during the Barclays Premier League match between Manchester United and Everton at Old Trafford on February 10, 2013 in Manchester, England.  (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)
MANCHESTER, ENGLAND - FEBRUARY 10: Robin van Persie of Manchester United celebrates scoring his team's second goal during the Barclays Premier League match between Manchester United and Everton at Old Trafford on February 10, 2013 in Manchester, England. (Photo by Shaun Botterill/Getty Images) GETTY IMAGES

Πολύ κοντά σε μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές στην ιστορία της είναι η Φενέρμπαχτσε, με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι να φτάνει το βράδυ της Κυριακής στην Κωνσταντινούπολη για να υπογράψει στην ομάδα του Βίτορ Περέιρα.

Μετά από οκτώ χρόνια στην Άρσεναλ και άλλα τρία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι είναι έτοιμος να αφήσει το Νησί και φτιάχνει βαλίτσες για Τουρκία. Η Φενέρμπαχτσε φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με τον αγγλικό σύλλογο και τον παίκτη και όπως ανακοίνωσε επίσημα την Κυριακή, ο 31χρονος Ολλανδός φορ θα φτάσει αεροπορικώς στην Κωνσταντινούπολη απόψε το βράδυ.

"Προηγουμένως είχαμε αναφέρει πως ξεκινήσαμε διαπραγματεύσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Το βράδυ της 12ης Ιουλίου, έρχεται στην Κωνσταντινούπολη", ανέφερε η ανακοίνωση που εκδόθηκε.

Φτάνει Τουρκία για τη Φενέρμπαχτσε ο Φαν Πέρσι
RESTRICTE

Η είδηση αυτή ουσιαστικά επικυρώνει τις δηλώσεις που είχε κάνει την Παρασκευή ο προεδρος του συλλόγου, Αζίλ Γιλντιρίμ, ο οποίος είχε αποκαλύψει πως η μεταγραφή είναι κλεισμένη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο τουρκικός σύλλογος δέχτηκε να καταβάλλει στη Γιουνάιτεντ το ποσό των 6.500.000 λιρών ενώ ο Φαν Πέρσι αναμένεται να κερδίζει περισσότερες από 240.000 λίρες το μήνα που έπαιρνε στους "κόκκινους διαβόλους".

Φτάνει Τουρκία για τη Φενέρμπαχτσε ο Φαν Πέρσι

Το tweet της Φενέρ για την άφιξη του Φαν Πέρσι στην Κωνσταντινούπολη:

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ