ΤΟΥΡΚΙΑ

Έβαλε στοίχημα 100.000 ευρώ ο Ετό με οπαδό της Αντάλιασπορ

Έβαλε στοίχημα 100.000 ευρώ ο Ετό με οπαδό της Αντάλιασπορ

Ο Σαμουέλ Ετό είναι σίγουρος για την ανάκαμψη της Αντάλιασπορ και μάλιστα έβαλε στοίχημα 100.000 ευρώ με οπαδό της ομάδας του. Διαβάστε τι ακριβώς συνέβη.

Η Αντάλιασπορ πάει χάλια στο φετινό τουρκικό πρωτάθλημα και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Μάλιστα, το βράδυ της Δευτέρας (17/10) βρισκόταν μια ανάσα με την πρώτη της νίκη, αλλά ισοφαρίστηκε 1-1 από την Ρίζεσπορ

Πάντως, ο Σαμουέλ Ετό παραμένει αισιόδοξος για το μέλλον και μάλιστα δεν δίστασε να βάλει και στοίχημα με οπαδό της ομάδας του έναντι ενός πολύ μεγάλου ποσού. Βέβαια, για τον ίδιο είναι... ψίχουλα, αλλά και πάλι δεν τα λες και λίγα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του τουρκικού Τύπου, ο Ετό πήγε να μιλήσει με τον κόσμο στις εξέδρες και ένας γύρισε και του είπε: "Έχουμε την Μπεσίκτας μετά, πώς θα είναι η ομάδα και πότε θα νικήσουμε;".

Η απάντηση του Ετό ήταν η εξής: "Θα τερματίσουμε μέσα στις πρώτες 10 θέσεις της Super Lig, αυτό είναι υπόσχεση. Πίστεψέ με. Θα σου δώσω 100.000 ευρώ αν δεν τερματίσουμε μέσα στις πρώτες 10 θέσεις".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ