ΤΟΥΡΚΙΑ

Ερντογάν: "Υπάρχει συνωμοσία στην ποδοσφαιρική τρομοκρατία"

Ερντογάν: "Υπάρχει συνωμοσία στην ποδοσφαιρική τρομοκρατία"
EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υποστήριξε ότι επεισόδια συμβαίνουν πάντοτε στις εκτελέσεις κόρνερ και μίλησε για "συνωμοσία", μετά από όσα συνέβησαν στο Φενέρμπαχτσε - Μπεσίκτας.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έκανε λόγο για "συνωμοσία" μετά από τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στο ντέρμπι μεταξύ Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας, στα ημιτελικά του Κυπέλλου Τουρκία, που προκάλεσαν τον τραυματισμό του προπονητή των φιλοξενουμένων, Σενιόλ Γκιουνές.

"Πέραν της ποδοσφαιρικής τρομοκρατίας, εδώ υπάρχει συνομωσία. Τα επεισόδια πάντοτε σημειώνονται σε κόρνερ. Συνέβησαν όταν εκτελέστηκαν τέσσερα κόρνερ. Κάποιος έχει οργανώσει την τρομοκρατία στις κερκίδες. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει από μόνο του", τόνισε αρχικά.

"Η ατμόσφαιρα στον αγώνα ήταν πολύ καλή και το παιχνίδι ήσυχο. Όμως όταν εκτελούνταν κόρνερ, πετούσαν αναπτήρες. Αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει. Αν πήγαιναν στους αγώνες περισσότερες γυναίκες, τέτοια περιστατικά θα τελείωναν. Θα προσπαθήσουμε να τα σταματήσουμε μέσα από προληπτικά μέτρα. Θα τα καταπνίξουμε αυτά τα γεγονότα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ