ΤΟΥΡΚΙΑ

Έφυγε για Τουρκία ο Σαρρής

Έφυγε για Τουρκία ο Σαρρής
Σαρρής INTIME SPORTS

Μετά από έναν χρόνο στην ΑΕΚ, ο Γιώργος Σαρρής βγαίνει από τα σύνορα για να δοκιμάσει την τύχη του στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας. Θολό τοπίο για ακόμα τρεις

Μετά από έναν χρόνο στην ΑΕΚ, ο Γιώργος Σαρρής βγαίνει από τα σύνορα για να δοκιμάσει την τύχη του στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας. Ο Τραϊανός Δέλλας δεν είχε στα πλάνα του για τη νέα σεζόν τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό. Και ο Σαρρής έκανε προπονήσεις μόνος του όλο το καλοκαίρι και παράλληλα έψαχνε για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Εδώ και αρκετές μέρες υπήρχαν επαφές με την Ερσίγιεσπορ. Η τουρκική ομάδα όμως αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα συνολικά με τις μεταγραφές. Όταν αυτό λύθηκε, οριστικοποιήθηκε η συμφωνία με τον Σαρρή. Το συμβόλαιο του Έλληνα κεντρικού αμυντικού με την ΑΕΚ λύθηκε σήμερα (31/8) το πρωί και ο παίκτης φεύγει για την Τουρκία.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαρρή για τη λύση του συμβολαίου του και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του στην τουρκική ομάδα Ερσίγιεσπορ Καϊσερί".

Θολό τοπίο για ακόμα τρεις

Εκτός από τον Σαρρή, υπάρχουν ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που όλο το καλοκαίρι προπονούνται μόνοι τους, καθώς δεν υπολογίζονται από τον Δέλλα. Όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν βρει ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Πρόκειται για τους Βασίλη Ρόβα, Μάρκο Ντούνη και Φώτη Καραγκιολίδη. Και οι τρεις είχαν επαφές με ομάδες Α’ και Β’ εθνικής, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να καταλήξουν σε συμφωνία. Σε λίγες ώρες όμως, ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ