ΤΟΥΡΚΙΑ

Διαφορά... 143 εκ. ευρώ μεταξύ Φενέρμπαχτσε και Ατρόμητου

Διαφορά... 143 εκ. ευρώ μεταξύ Φενέρμπαχτσε και Ατρόμητου
Φαν Πέρσι

Διαβάστε πως σχολιάζουν οι Τούρκοι την κλήρωση της Φενέρμπαχτσε με τον Ατρόμητο. Η τεράστια διαφορά στο ρόστερ και ο γνωστός Περέιρα.

Η κληρωτίδα δεν είχε κέφια την Παρασκευή και έστειλε στον Ατρόμητο τον δυσκολότερο αντίπαλο για τα play off του Europa League. Έτσι οι περιστεριώτες θα κληθούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε, κάτι που μόνο εύκολο δεν μοιάζει.

Στη γειτονική χώρα προσπαθούν να συγκεντρώσουν πληροφορίες για τον Ατρόμητο και στέκονται κυρίως στη διαφορά που έχουν οι δυο ομάδες στο μπάτζετ τους.

Χαρακτηριστικά παίρνοντας ως πηγή το transfermarkt "βλέπουν" μία διαφορά 143.000.000 ευρώ υπέρ της Φενέρ στην αξία του ρόστερ (12.5 για τον Ατρόμητο και 156 για την Φενέρ).

Σε θέμα παικτών ο πιο ακριβός για τους Τούρκους είναι ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι (12 εκ. ευρώ), ενώ για τον Ατρόμητο ο Στέφανο Ναπολεόνι (1.4 εκ. ευρώ).

Τέλος αναφορά γίνεται και στην παρουσία του Βίτορ Περέιρα στον πάγκο της τουρκικής ομάδας, αφού ο Πορτογάλος γνωρίζει καλά τον Ατρόμητο από την εποχή που βρισκόταν στον Ολυμπιακό.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ