ΤΟΥΡΚΙΑ

Δεν πέρασε τα ιατρικά τεστ ο Τιοτέ!

Δεν πέρασε τα ιατρικά τεστ ο Τιοτέ!

Η μετακίνηση του Σεΐκ Τιοτέ από την Νιούκαστλ στην Γαλατάσαραϊ οδηγείται προς ναυάγιο, με τουρκικά μέσα ενημέρωσης να αποκαλύπτουν πως ο Ιβοριανός αμυντικός χαφ δεν κατάφερε να περάσει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ.

H Γαλατάσαραϊ νίκησε τον Ολυμπιακό στην άτυπη κούρσα της απόκτησης του Σεΐκ Τιοτέ από την Νιούκαστλ, με τον παίκτη να επιλέγει τελικά την ομάδα της Κωνσταντινούπολης για να συνεχίσει την καριέρα του (έναντι 1.200.000 λιρών), ωστόσο οι τελευταίες εξελίξεις μόνο ενθαρρυντικές δεν είναι για τους φανς της "Τσιμ Μπομ".

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης (AmkSpor, NtvSpor, Milliyet), προέκυψε πρόβλημα κατά τη διάρκεια των ιατρικών εξετάσεων αφού εκεί διαπιστώθηκε πως το αριστερό πόδι του 30χρονου Ιβοριανού χαφ είναι πιο αδύναμο συγκριτικά με το δεξί και ότι ο παίκτης έχει σοβαρό πρόβλημα στον αριστερό έσω μηνίσκο.

Δεν πέρασε τα ιατρικά τεστ ο Τιοτέ!

Τα ίδια μέσα υποστηρίζουν πως οι διοικούντες τον σύλλογο ζήτησαν λεπτομερή αναφορά από το ιατρικό τους επιτελείο αφού θέλουν να μάθουν ποιο είναι το ακριβές διάστημα που θα χρειαστεί να περάσει ώστε ο παίκτης να ξεπεράσει οριστικά αυτά τα προβλήματα.

Σε περίπτωση που κριθεί ότι ο Τιοτέ δεν θα είναι έτοιμος να επιστρέψει σε σύντομο χρονικό διάστημα, τότε η Γαλατάσαραϊ αναμένεται να στραφεί σε άλλες λύσεις, από τη στιγμή μάλιστα που τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα πριν το φινάλε των μεταγραφών.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ