ΤΟΥΡΚΙΑ

Αυξήθηκε ο αριθμός των θυμάτων από την επίθεση στην Τουρκία

Αυξήθηκε ο αριθμός των θυμάτων από την επίθεση στην Τουρκία
©ANADOLU AJANS

Ο τελευταίος απολογισμός από την διπλή βομβιστική επίθεση έξω από το γήπεδο της Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη κάνει λόγο για 29 νεκρούς και 166 τραυματίες αρκετοί εκ των οποίων είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Όσο περνούν οι ώρες όλο και αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών και των τραυματιών από την διπλή βομβιστική επίθεση έξω από το γήπεδο της Μπεσίκτας το βράδυ του Σαββάτου.

Με βάση τα όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της Τουρκίας την Κυριακή το πρωί ο νεότερος απολογισμός κάνει λόγο για τουλάχιστον 29 νεκρούς και 166 τραυματίες από τις εκρήξεις που σημειώθηκαν στην Κωνσταντινούπολη, εκ των οποίων οι 6 σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Νουμάν Κουρτουλμούς δήλωσε πως η διπλή βομβιστική επίθεση έγινε αρχικά με μια έκρηξη παγιδευμένου με εκρηκτικά οχήματος, την οποία ακουλούθησε επίθεση βομβιστή-καμικάζι ο οποίος ανατινάχθηκε 45 δευτερόλεπτα μετά.

Δέκα άνθρωποι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση με βάση αποδεικτικά στοιχεία του οχήματος στο οποίο ήταν παγιδευμένες οι εκρηκτικές ύλες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ