ΤΟΥΡΚΙΑ

Ανακοίνωσε τον Σκρτελ η Φενέρμπαχτσε

Ανακοίνωσε τον Σκρτελ η Φενέρμπαχτσε

Ο Μάρτιν Σρκτελ άφησε την Λίβερπουλ μετά από 8,5 χρόνια στο "Anfield" και από το απόγευμα της Πέμπτης (14/7) ανήκει και επίσημα στο δυναμικό της Φενέρμπαχτσε.

Παρελθόν από την Λίβερπουλ έπειτα από 8,5 σεζόν στους "κόκκινους" αποτελεί και επίσημα ο Μάρτιν Σκρτελ, με την Φενέρμπαχτσε να ολοκληρώνει με αίσιο τρόπο τις διαπραγματεύσεις μαζί του και να ανακοινώνει την Πέμπτη πως υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Σλοβάκο διεθνή κεντρικό αμυντικό.

Το κόστος της μεταγραφής του παίκτη έφτασε τις 5.500.000 λίρες και η παρουσίασή του στους εκπροσώπους του Τύπου θα γίνει την Παρασκευή, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως η ομάδα του Βίτορ Περέιρα κατάφερε να κερδίσει στο σπριντ αρκετές ακόμα ομάδες που ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, όπως οι Ρόμα, Ίντερ, Βόλφσμπουργκ αλλά και οι Γαλατάσαραϊ και Μπεσίκτας.

Σημειώνεται πως ο Σκρτελ αποχώρησε από την Λίβερπουλ έχοντας παίξει 242 ματς Premier League ματς για λογαριασμό των "κόκκινων" (μόνο οι Κάραγκερ, Τζέραρντ, Χίπια και Φάουλερ έχουν αγωνιστεί σε περισσότερα) ενώ στο διάστημα της παρουσίας του στο "Anfield" κατέκτησε με τους "κόκκινους" το League Cup τη σεζόν 2011-12.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ