SUPER LIG

Τζόελ Κάμπελ και Κασίγιας για την Φενέρμπαχτσε

Τζόελ Κάμπελ και Κασίγιας για την Φενέρμπαχτσε

Μόνο η ανακοίνωση μένει για να αναλάβει ο Βίτορ Περέιρα την Φενέρμπαχτσε και στο μεταγραφικό πλάνο είναι ο Τζόελ Κάμπελ, αλλά και οι Ρομπίνιο, Ίκερ Κασίγιας!

Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η πρόσληψη του Βίτορ Περέιρα στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε, αλλά το μεταγραφικό πλάνο είναι δεδομένο.

Υπάρχουν τρεις στόχοι, σχετικά προσιτοί και εν συνεχεία δύο μεγάλα ονόματα που θα... γκρεμίσουν το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Στους προσιτούς στόχους ξεχωρίζει ο Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος μπορεί να αποκτηθεί ως δανεικός από την Άρσεναλ, αλλά και με κανονική μεταγραφή, καθώς μάλλον ο Αρσέν Βενγκέρ έχει αποφασίσει πως ο Κοσταρικανός δεν πρόκειται να παίξει στην Premier League.

Οι άλλοι δύο στόχοι είναι αμφότεροι από την Μπούρσασπορ. Το δεξί μπακ, Σενέρ Εζμπαϊρακλί, ο οποίος θεωρείται "κλεισμένος" και ο Βραζιλιάνος στράικερ, Φερναντάο, ο οποίος έπαιζε ως δανεικός από την Ατλέτικο Παραναένσε και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Τουρκίας με 22 γκολ.

Όσον αφορά για αυτούς που θα... γκρεμίσουν το αεροδρόμιο, είναι ο Ρομπίνιο της Σάντος για τον οποίο ενδιαφέρθηκε και ο Ολυμπιακός και ένα ακόμη μεγαλύτερο όνομα, ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος.

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ