SUPER LIG

To μήνυμα του Φαν Πέρσι για το τραυματισμένο μάτι του

To μήνυμα του Φαν Πέρσι για το τραυματισμένο μάτι του

Ο επιθετικός της Φενέρμπαχτσε, Ρόμπιν Φαν Πέρσι με ανάρτησή του στο Instagram, καθησύχασε τους φιλάθλους της τουρκικής ομάδας για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε με 3-1 της Ακχισάρ Μπελεντίγεσπορ, όμως την αναμέτρηση επισκίασε ο τραυματισμός του Ρόμπιν φαν Πέρσι. Ο Ολλανδός επιθετικός έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 38ο λεπτό του αγώνα, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Μία ημέρα αργότερα, ο 33χρονος άσος, με μήνυμά του στο Instagram καθησύχασε τους φιλάθλους της τουρκικής ομάδας για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του, ενώ τους ευχαρίστησε για την στήριξη.

"Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τις προσευχές και για τις ευχές μετά τον τραυματισμό μου χθες το βράδυ. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό επιτελείο που με φρόντισε. Έχω μία μικρή πληγή στο βλέφαρό μου και μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκα, μπορώ να πω με σιγουριά πως το μάτι μου δεν υπέστη κάποια ζημιά. Επομένως, όλα καλά. Τέλος, είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα της ομάδας και τη νίκη. Τώρα, επικεντρωνόμαστε στον επόμενο αγώνα, ο οποίος είναι ντέρμπι".

Δείτε τα VIDEOS με τον τραυματισμό:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γκολ και σοβαρός τραυματισμός για Φαν πέρσι
TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ