SUPER LIG

Τιμωρία στον πρόεδρο που κλείδωσε τους διαιτητές

Τιμωρία στον πρόεδρο που κλείδωσε τους διαιτητές

Η τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία επέβαλε βαριά τιμωρία στον πρόεδρο της Τράμπζονσπορ, γιατί στον εντός έδρας αγώνα με τη Γκαζιάντεπσπορ, κλείδωσε τους διαιτητές στα αποδυτήρια.

Ο Ιμπραΐμ Χασιοσμάνογλου, πρόεδρος της Τράμπζονσπορ κλείδωσε τους διαιτητές του αγώνα της ομάδας του με τη Γκαζιάντεπσπορ στα αποδυτήρια, γιατί όπως υποστήριζε ο ίδιος δεν έδωσαν ένα πέναλτι υπέρ της ομάδας του. Το απίστευτο, αυτό, γεγονός δεν έμεινε ατιμώρητο από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας η οποία τιμώρησε στον πρόεδρο της ομάδας της Τραπεζούντας.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στις 28 Οκτωβρίου η Τράμπζονσπορ υποδέχτηκε τη Γκαζιάντεπσπορ για το τουρκικό πρωτάθλημα. Σε μια φάση οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, αλλά ο διαιτητής είπε "παίζεται", μια απόφαση που ξεσήκωσε του φίλους της ομάδας.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ιμπραΐμ Χασιοσμάνογλου, για να τιμωρήσει τους διαιτητές, τους κλείδωσε στα αποδυτήρια. Όπως δήλωσε ο ίδιος σε τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων: "Είπα στην ασφάλεια να μην τους αφήσει να βγούνε μέχρι το επόμενο πρωί, που θα έρθω εγώ στο γήπεδο. Αλλά ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να μην ντροπιάσω την Τουρκία παγκοσμίως".

Ο άνθρωπος που του τηλεφώνησε ήταν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και φυσικά διέταξε να αφεθούν ελεύθεροι ο Σαχάν και οι βοηθοί του.

Η τιμωρία που επέβαλε στον Χασιοσμάνογλου η τουρκική ομοσπονδία είναι αποκλεισμός από τα γήπεδα για 280 μέρες και πρόστιμο που ανέρχεται στις 4.500 ευρώ.

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ