SUPER LIG

Τιμωρία 5 αγωνιστικών για τον Κουαρέσμα

Τιμωρία 5 αγωνιστικών για τον Κουαρέσμα
AP PHOTO/LEFTERIS PITARAKIS

Οι ποδοσφαιρικές αρχές της Τουρκίας ανακοίνωσαν ποινή 5 αγωνιστικών για τον Κουαρέσμα της Μπεσίκτας, λόγω αγκωνιάς στον Σόουζα της Φενέρμπαχτσε, στην εντός έδρας ισοπαλία με 2-2 για αγώνα κυπέλλου.

Χωρίς τον Κουαρέσμα θα πρέπει να αγωνιστεί η Μπεσίκτας για τα επόμενα παιχνίδια της καθώς έγινε γνωστή από τους επίσημους φορείς της Τουρκίας η ποινή για τον 34χρονο Πορτογάλο.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής είδε την κόκκινη κάρτα για αγκωνιά στον Σόουζα στην ισοπαλία με 2-2 στο ντέρμπι της Πόλης με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε, μία κίνηση που επέφερε ποινή 5 αγωνιστικών και πρόστιμο 24.610 ευρώ.

Επιπρόσθετα, η Μπεσίκτας τιμωρήθηκε με πρόστιμο 33.500 ευρώ λόγω των επεισοδίων που προκάλεσαν εντός γηπέδου οι οπαδοί της.

Ο Κουαρέσμα δεν αγωνίστηκε στην εκτός έδρας επικράτηση με 2-0 επί της Τραμπζονσπόρ, εκτίοντας ήδη την πρώτη αγωνιστική απαγόρευσης. Τα άλλα 4 παιχνίδια από τα οποία θα απουσιάσει είναι με αντιπάλους τις Γκεντσλερμπιρλιγκί, Μπασακσεχίρ, Αλάνιασπορ και Γκοζτέπεσπορ.

Ο Πορτογάλος θα είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς κυπέλλου με την Φενέρμπαχτσε στις 18 Απριλίου, καθώς και για το ματς πρωταθλήματος με τη Γαλατασαράι στις 29 Απριλίου.

Photo credits: AP Photo/Lefteris Pitarakis

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ